Case de pariuri unde putem paria pe Liga 2 din Romania în 2021

Acest articol l-am scris deoarece cu siguranta sunt destui pariori romani care vor sa mizeze pe meciurile din Liga 2 autohtona si nu stiu catre care agentie de pariuri sa-si indrepte atentia. Iti voi prezenta in articol casele de pariuri recomandate care au oferta pentru Romania Liga 2 si cu ce vine special fiecare dintre ele la pariurile pe aceasta competitie.

case de pariuri pentru românia liga 2

Betano

Sunt disponibile pentru pariere 9 din cele 10 meciuri ale etapei. Articolul a fost scris intr-o dimineata de sambata si la meciurile din ziua curenta existau mai multe tipuri de pariuri disponibile. In schimb pentru meciurile programate duminica oferta de pariere era limitata la doar 2-3 tipuri de pariuri. Ea va fi insa actualizata, dar am dorit sa fac aceasta precizare deoarece foarte probabil nu vei putea paria de pe o zi pe alta pe meciuri din Liga 2 Romania avand o oferta vasta la dispozitie.

Ca tipuri de pariuri disponibile nu lipsesc pariurile pe total goluri, ambele echipe inscriu, pauza / final, total goluri pe intervale, total goluri pe echipe, total goluri pe echipe in prima repriza, scor corect sau pariuri cu handicap atat la pauza cat si la final. De asemenea sunt disponibile si pariuri pe cornere.

La cel mai interesant meci din etapa care urmeaza in Liga 2 Betano are un payout de 92.71% pentru rezultat final 1×2.

Pariaza AICI la Betano pe meciurile din Romania Liga 2!

Netbet

Sunt disponibile pentru pariere toate meciurile etapei, doar ca la 2 din meciurile programate sambata oferta de pariere este foarte limitata, iar la meciurile de duminica se poate miza doar pe rezultat final 1×2 si total goluri peste / sub 2.5.

Comparativ cu celelalte agentii, Netbet are limite mai multe la total goluri, ajungandu-se pana la peste / sub 6.5 goluri. De asemenea are limite mai multe pe total goluri pe echipe, existand chiar posibilitatea de a paria pe minim 6 goluri inscrise de una dintre formatii.

Si oferta cu handicap este mult mai mare, de la -4 pana la +2 la anumite meciuri. Pot fi plasate si pariuri combinate de tipul rezultat final si ambele echipe inscriu sau rezultat final si total goluri. Mai poate fi pariat si pe echipe care va deschide scorul, care va marca ultimul gol, dar si pe numarul de goluri exacte inscrise in meci sau pe numarul de goluri exacte inscrise de fiecare formatie.

La cel mai interesant meci din etapa care urmeaza in Liga 2 Netbet are un payout de 90.07% pentru rezultat final 1×2.

Pariaza AICI la Netbet pe meciurile din Romania Liga 2!

Fortuna

Sunt disponibile pentru pariere toate meciurile etapei si la fiecare dintre ele oferta de pariere este completa. Ce am remarcat in oferta de pariuri de la Fortuna pe meciuri din Liga 2 este ca limitele la total goluri sunt mai putine decat la Netbet, la fel si limitele de la handicap. La capitolul plusuri remarc faptul ca se poate paria pe intervalul de 10 minute in care una dintre echipe va marca primul gol, dar si pe numarul de goluri marcate in meci dupa 15 minute. De asemenea, noutati fata de celelalte agentii prezentata mai sus sunt pariurile pe faptul ca o echipa va castiga ambele reprize sau ca va castiga doar una dintre reprize.

La cel mai interesant meci din etapa care urmeaza in Liga 2 Fortuna are un payout de 92.52% pentru rezultat final 1×2.

Pariaza AICI la Fortuna pe meciurile din Romania Liga 2

Unibet

Sunt disponibile pentru pariere 8 din cele 10 meciuri ale etapei, cele programate sambata. Lipsesc meciurile de duminica dar foarte probabil vor fi adaugate in cursul zilei de sambata.

Comparativ cu Betano observam ca avem mai multe limite la pariurile pe total goluri (de la peste / sub 0.5, pana la peste / sub 4.5). De asemenea exista cate 2 limite pentru total goluri pe echipe, fata de doar o limita la Betano. Se poate paria si pe scorul exact din prima, respectiv a doua repriza. Oferta de pariuri cu handicap european este mai vasta decat la Betano, in plus existand si handicapuri asiatice dar si pariuri pe total goluri asiatice.

La cel mai interesant meci din etapa care urmeaza in Liga 2 Unibet are un payout de 88.95% pentru rezultat final 1×2.

Pariaza AICI la Unibet pe meciurile din Romania Liga 2!

Winmasters

Tot ceea ce am scris la Netbet este valabil si aici, oferta de pariere fiind practic identica. Singura diferenta este la payoutul celui mai interesant meci al etapei care urmeaza, acesta fiind 90.59% la Winmasters, comparativ cu 90.07% la Netbet.

Pariaza AICI la Winmasters pe meciurile din Romania Liga 2

Betfair

Sunt disponibile doar 9 din cele 10 meciuri programate in urmatoarea etapa din Liga 2. Am trecut si Betfair in aceasta lista a agentiilor recomandate pentru a paria pe meciuri din liga secunda deoarece am observat aici un tip de pariu nou comparativ cu celelalte 5 agentii. Este vorba de pariul pe rezultatul meciului dupa 10, 20, 30 sau 60 de minute. Practic poti miza pe faptul ca una dintre echipe va conduce in minutul 10 sau pe faptul ca in minutul 30 scorul va fi egal.

La cel mai interesant meci din etapa care urmeaza in Liga 2 Betfair are un payout de 90.46%.

Pariaza AICI la Betfair pe meciurile din Romania Liga 2

Daca ne raportam la tot ceea ce am scris mai sus sfatul meu ar fi sa alegi Efortuna daca vrei sa pariezi pe Liga 2 din Romania. Insa sunt anumite tipuri de pariuri pe care nu le vei gasi la Fortuna, dar ele exista in oferta altor case de pariuri recomandate. In aceste conditii indicat ar fi sa urmaresti singur intr-o sambata dimineata oferta agentiilor prezentate anterior si sa vezi care sunt cele mai potrivite pentru preferintele tale.

Inchei cu o precizare legata de payout-urile specificate la fiecare agentie. Le-am luat ca punct de reper dar asta nu inseamna ca daca Unibet a avut de departe cel mai mic payout la meciul respectiv nu vei gasi si la ea cote mai bune decat in alta parte. Din acest punct de vedere, al payout-ului, as remarca ca Fortuna este de asemenea in top, in imediata apropiere a celui de la Betano.

Leave a Comment: