Ce sunt pariurile DNB sau handicap asiatic 0 și ce case de pariuri le oferă

Deoarece mulți pariori încă nu înțeleg ce sunt pariurile DNB sau handicap asiatic 0, care înseamnă același lucru, am decis să explic aceste pariuri în articolul curent.

pariuri DNB sau handicap asiatic 0

DNB în traducere liberă înseamnă “Draw No Bet”. Este un tip de pariu care-ți oferă șansa să nu pierzi miza în cazul în care meciul se termină la egalitate. În principiu dacă joci acest pariu este ca și cum ai alege că o să câștige echipa respectiva, deci vei avea tot aceleași șanse de reușită, dar îți lași o portiță de salvare în cazul în care meciul se va termina la egalitate.

Prin urmare, pariul DNB va fi pierdut doar în cazul în care echipa pe care ai pariat va pierde meciul. Singurul dezavantaj la acest pariu este că primești o cotă mai mică decât la victorie simplă.

Handicap asiatic 0 este exact același pariu, doar că exprimat în alt mod și funcționează pe principiul unui gol asiatic. În plus, la unele agenții de pariuri care oferă și DNB și handicap asiatic 0 este posibil să apară o mică diferență la valoarea cotelor. Acest lucru se întâmplă datorită faptului că pe un anumit tip de pariu s-au plasat mize mai mari.

Dacă o iei matematic șansele de câștig sunt tot de 33.33%, ca la pariul pe victorie, dar scad atunci când vine vorba de pierdere. La DNB șansele să pierzi sunt de 33.33%, iar la pariul pe victorie sunt de 66.66 %. Așadar, este mai convenabil să joci DNB sau handicap asiatic 0, pentru că ai șanse mai mari să nu ieși pe minus.

DNB este un tip de pariu popular, care se regăsește în oferta tuturor agențiilor de pariuri recomandate. Trebuie să ai în vedere faptul că denumirea diferă de la agenție la agenție. În continuare îți voi spune cum găsești tipul de pariu DNB la top case de pariuri online:

  • superbet.ro – DNB WINNER și, la unele meciuri, handicap asiatic 0.
  • betano.com – Niciun pariu pe egal.
  • efortuna.ro – Victorie fără egal.
  • netbet.ro – Miza Rambursată pt. Egal și handicap asiatic 0.
  • unibet.ro – 12 (mizele vor fi returnate dacă se termina egal) și handicap asiatic 0.
  • betfair.ro – Fără egal.
  • publicwin.ro – 12 (mizele vor fi returnate dacă se termină egal) și handicap asiatic 0.
  • winmasters.ro – Miza rambursată la egal.
  • 888sport.ro – 12 (mizele vor fi returnate dacă se termina egal) și handicap asiatic 0.

Leave a Comment: