Ce tipuri de bonusuri exista la casele de pariuri online in 2021?

Dorinta caselor de pariuri de a atrage cat mai multi clienti a facut ca acestea sa ne ofere diverse oferte promotionale atunci cand ne inregistram si efectuam prima depunere sau plasam primul pariu. In acest articol vei afla care sunt aceste tipuri de bonusuri.

tipuri de bonusuri la casele de pariuri online

1. Tipuri de bonusuri: procent din suma depusa prima data

Cel mai cunoscut bonus la pariuri sportive online de acest tip este cel sub forma unui procent, in general de 100%, din suma depusa prima data. Clientul va primi bonusul fie dupa ce a depus prima data, fie dupa ce a rulat o data suma depusa pe pariuri eligibile. Aceste pariuri eligibile le gasesti in termenii fiecarui bonus, prin urmare n-o insist asupra lor.

1.1 Case de pariuri care ofera bonusuri sub forma unui procent din suma depusa prima data

Mai sunt si alte case de pariuri care ofera bonus la prima depunere, dar le-am prezentat aici doar pe cele recomandate de 10pariuri.ro

Fiecare bonus are anumite conditii de rulaj, pe care le vei descoperi singur daca accesezi linkurile corespunzatoare din lista de mai sus si intri apoi pe pagina de promotii a casei de pariuri si cauti bonusul prezentat de mine aici.

2. Tipuri de bonusuri : prim pariu fara risc

Deschizi cont la casa de pariuri, faci prima depunere si joci primul pariu fara nici cel mai mic risc de a pierde. Sunt 2 case de pariuri la care vei gasi acest tip de bonusuri cu ajutorul carora poti paria pana la 550 lei fara risc. In cazul in care primul pariu este castigat banii ii vei avea in cont cash, fara conditii de rulaj, iar daca nu iese pariul vei primi un bonus egal ca valoare cu miza pariului pierdut, acest bonus avand anumite conditii de rulaj specificate pe site-ul casei de pariuri.

2.1 Case de pariuri care ofera bonus sub forma unor pariuri fara risc

  • netbet.ro – primul pariu fara risc pana la 500 RON
  • maxbet.ro – primul pariu fara risc pana la 700 RON

Probabil mai sunt si alte case de pariuri care ofera bonus sub forma unui pariu fara risc, dar le-am prezentat aici doar pe cele recomandate de 10pariuri.ro.

3. Tipuri de bonusuri : dupa plasarea unor pariuri

La betfair.ro primesti bonus cate 100 RON daca plasezi 5 pariuri eligibile. Un pariu eligibil este cel care are miza minima 50 RON si cota 1.50+. Dupa ce ai beneficiat de primul bonus de 100 RON mai poti plasa alte pariuri eligibile pentru a primi si celelalte 4 bonusuri de cate 100 RON fiecare. Astfel ajungi la bonusuri totale in valoare de 500 RON.

4. Tipuri de bonusuri: pentru pariuri multiple castigate

Marea placere a pariorilor romani: biletele cu multe meciuri. Anumite case de pariuri iau in considerare ce place pariorilor si au introdus si astfel de tipuri de bonusuri. Cu ajutorul acestora poti castiga mai mult decat in mod normal. Aceste bonusuri sunt oferite, in marea majoritate a cazurilor, sub forma de bani cash, ce pot fi retrasi imediat.

4.1 Case de pariuri care ofera bonusuri pentru pariuri multiple

O sa-ti prezint succint aceste oferte, cu valori minime si maxime ale bonusurilor. Exista insa si anumite conditii (cota minima per pronostic, disponibilitate pentru pariuri pe anumite competitii sau pe anumite tipuri de pariuri). Pentru a vedea aceste conditii dar si intreg tabloul de bonusuri oferite de fiecare dintre casele de pariuri prezentate da click pe link-ul corespunzator si acceseaza pagina promotiei de pe site-ul casei de pariuri.

  • netbet.ro – bonus de la 3% pentru 3 pronosticuri pe bilet pana la 50% pentru 13 pronosticuri pe bilet; toate detaliile promotiei le gasesti pe Netbet > Sport > Promotii > Pariul tau acumulator
  • winmasters.ro – bonus de la 5% pentru 4 pronosticuri pe bilet pana la 60% pentru 14 pronosticuri pe bilet; toate detaliile promotiei le gasesti pe Winmasters > Promotii > 60% bonus pentru pariurile acumulator!
  • betano.com – bonus de la 5% pentru 5 pronosticuri pe bilet pana la 50% pentru 10 pronosticuri pe bilet; toate detaliile promotiei le gasesti pe Betano > Pariuri > Oferte > Bonus multiplu

5. Tipuri de bonusuri: pentru pariuri multiple pierdute la limita

Casele de pariuri se gandesc la tine nu numai daca esti norocos si prinzi un bilet multiplu, ci si daca esti ghinionist si pierzi un bilet la limita. Acorda astfel rambursari pentru bilete pierdute la limita.

5.1 Case de pariuri care ofera bonusuri pentru bilete pierdute la limita

  • winmasters.ro – joaca un bilet cu minim 5 pronosticuri cu o miza minima de 50 lei si pe cote de cel putin 1.25 pe selectie si daca pierzi pe un singur eveniment trimite un e-mail la [email protected] cu subiectul Asigurare pariu combo si adauga in textul mail-ului id-ul pariului pierdut si vei primi miza integral pana la 50 lei. Toate detaliile promotiei le gasesti pe Winmasters > Promotii > Asigurarea Pariuri Combo!
  • Betano – joaca un bilet format din 5-10 pronosticuri, cu cote de cel putin 1.65 pe pronostic, pe sporturile si tipurile de pariuri eligibile si daca pierzi biletul pe un singur eveniment vei primi miza integral pana la 100 lei. Toate detaliile promotiei le gasesti pe Betano > Sport > Oferte > Pierdere la Limita?
  • betfair.ro – bifeaza pe biletul cu minim 3 pronosticuri casuta din dreptul la „Aplica Asigurare Bilet” si daca pierzi biletul pe un singur pronostic vei primi suma pariata inapoi, neexistand o limita maxima pentru rambursare. Tine cont ca daca vei bifa acea casuta cota biletului va scadea (de exemplu la un bilet cu cota 24.57 dupa ce am bifat casuta pentru EDGE ACCA am primit o cota de 18.82.
  • eFortuna – joaca un bilet AKO care sa aiba cota minima 200, sa nu contina vreo cota mai mare de 5 si sa fie format din minim 4 ponturi pariuri si daca ai ghinion si pierzi pe un singur pronostic vei primi de 10 ori miza plasata

Ti-am prezentat in acest articol tipurile de bonusuri sunt oferite in general de casele de pariuri recomandate de site-ul nostru. Posibil sa mai gasesti si alte bonusuri in timp la aceste agentii, dar acelea au caracter temporar.

Leave a Comment: