Cea mai buna agentie de pariuri online pentru pariuri pe fotbal in 2021

Majoritatea pariorilor mizeaza pe fotbal, dar multi nu stiu cum sa aleaga cea mai potrivita casa de pariuri online pentru acest sport. Este foarte important sa joci pariurile la cea mai buna agentie, astfel ca in cele ce urmeaza iti voi prezenta aspectele pe care trebuie sa le urmaresti cand iti alegi casa de pariuri la care sa joci, dar iti voi prezenta si care este in acest moment cea mai buna agentie pentru pariurile pe fotbal.

cea mai bună agenție online pentru pariuri pe fotbal

1. Ce trebuie sa urmaresti atunci cand alegi agentia la care sa pariezi pe fotbal?

Pariorii fara experienta sunt influentati adesea ce bonusuri ofera casele de pariuri, insa in spatele acestor oferte de nerefuzat se “ascund” de multe ori anumite minusuri ale respectivei case de pariuri online, cum ar fi: oferta slaba de pariere, conditii foarte grele de rulaj ale bonusului etc. In continuare iti voi prezenta aspectele pe care trebuie sa la urmaresti cand alegi operatorul la care sa pariezi pe fotbal:

1.1 Numarul de competitii acoperite

Este evident faptul ca toate casele de pariuri online vor oferi meciurile de fotbal din cele mai tari campionate, insa diferenta se face la competitiile de “mana a doua”, care nu trebuie sa lipseasca din oferta, deoarece de multe ori se gasesc pariuri valoroase pe meciurile mai putin importante.

1.2 Oferta de pariuri disponibila

Aici ma refer la tipurile de pariuri disponibile. A trecut ceva timp de cand se putea juca doar pe rezultatul final si pe goluri la fotbal. Acum o agentie de pariuri online care se respecta trebuie sa puna la dispozitia clientilor un numar cat mai mare de selectii din care acestia sa poata alege, cum ar fi: pariuri pe cornere, cartonase, marcatori, pariuri speciale etc.

1.3 Valoarea cotelor

Nu-n ultimul rand, cotele joaca si ele un rol important in pariurile pe fotbal. Chiar daca la prima vedere unii vor spune ca valoarea cotelor nu difera prea mult de la agentie la agentie, pe termen lung acest lucru cu siguranta se va simti in castigurile obtinute. Mai mult decat atat, la biletele combinate, chiar si o diferenta minima de cote inseamna destul de mult la cota finala. De aceea este important sa alegi o agentie de pariuri care ofera cote bune la meciurile de fotbal.

2. Care este cea mai buna agentie de pariuri online pentru pariuri pe fotbal?

In acest moment, Betano (deschide cont aici – bonus 500 RON) este agentia de pariuri online recomandata pentru cei care joaca pe fotbal. Pe langa un bonus generos la prima depunere, un site foarte bine optimizat si aplicatii dedicate pentru mobil pentru Android si iOS, Betano sta cel mai bine si in ceea ce priveste aspectele mentionate mai sus.

Acum iti voi oferi si cateva informatii concrete despre oferta de pariuri pe fotbal de la Betano.

Competitiile de fotbal acoperite

La momentul scrierii acestui articol, la Betano era acoperit un numar de peste 155 de competitii de fotbal. Pe langa campionatele de top, la Betano puteai sa joci chiar si pe meciuri de fotbal din Jamaica, Botswana, meciuri Under 20, Under 19 sau partide de fotbal feminin. Oferta de la Betano este cu siguranta cea mai buna in acest moment, iar operatorul acopera toate meciurile de fotbal pe care si le-ar dori un parior.

Oferta de pariuri disponibila

In ceea ce priveste pariurile disponibile pe campionatele de top ale Europei, de exemplu Anglia Premier League, Betano ofera peste 300 de tipuri de pariuri la fiecare meci. Incepand de la pariurile clasice pe goluri, rezultat final, pariuri combinate si terminand cu selectii pe cartonase, cornere, marcatori sau pariuri speciale, mi-e greu sa cred ca la Betano nu vei gasi o selectie buna de jucat. Important de precizat este si prezenta unor selectii extrem de interesante, precum pariuri pe intervale de minute sau pariuri pe statistica – suturi pe poarta, posesia mingii, numar de offside-uri etc.

Oferta de pariuri este una foarte buna si cand vine vorba de campionatele mai putin populare. De exemplu, pentru un meci din Jamaica, la Betano se gaseau 25 de  tipuri de pariuri disponibile, lucru valabil si pentru meciurile U20 din Scotia, U19 din Italia sau liga de rezerve din Belgia.

Cotele oferite pe meciurile de fotbal

Nu trebuie sa-ti faci griji nici in privinta cotelor oferite de Betano. Aceasta agentie ofera unele dintre cele mai bune cote pentru meciurile de fotbal. Important de stiut este si faptul ca, pentru anumite meciuri mai importante, Betano ofera cote cu marja 0% pentru pariurile pe rezultatul final.

Ce inseamna asta?

Practic avantajul agentiei este de 0%, astfel ca acelea sunt cu siguranta cele mai mari cote de pe piata pentru respectivul tip de pariu.

Trebuie totusi sa fii constient de faptul ca niciodata o casa de pariuri online nu va avea mereu cele mai bune cote. Acestea difera de la eveniment la eveniment.

Deschide cont AICI la Betano si vei primi bonus 100% din prima depunere pana la 500 RON!

Ti-am prezentat care este cea mai buna agentie de pariuri online pentru pariurile pe fotbal, dar mai intai ai vazut ce aspecte trebuie sa iei in considerare atunci cand alegi operatorul la care sa joci pe acest sport.

Leave a Comment: