CFR Cluj – FCSB ponturi pariuri 15.04.2021

cfr cluj fcsb ponturi pariuri

CFR Cluj si FCSB se vor duela joi seara cu incepere de la ora 19:00 pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti in finala Super Cupei Romaniei, iar partida se anunta extrem de interesanta.

Intalnirea va fi arbitrata de o brigada condusa la centru de Radu Petrescu, iar desfasurarea evenimentelor o vom putea urmari in transmisiune directa pe canalele TV Digi Sport 1, Telekom Sport sau Look Sport.

cfr cluj fcsb ponturi pariuri

CFR Cluj

Ardelenii au incheiat sezonul regulat cu o remiza 0-0 in deplasare cu Universitatea Craiova si s-au clasat pe locul secund, la un punct in spatele FCSB-ului , inaintea play-off-ului, care se anunta unul foarte disputat, lupta fiind data intre FCSB, CFR Cluj si Universitatea Craiova.

Formatia din Gruia pare ca a intrat intr-un con de umbra in privinta golurilor, pentru ca s-a chinuit teribil contra lui Dinamo care a primit 2 cartonase rosii, partida terminandu-se in final cu 1-0, iar impotriva oltenilor nu au reusit sa marcheze vreun gol.

Ultima infrangere a venit chiar impotriva bucurestenilor, care s-au impus cu un categoric 3-0 pe teren propriu.

Dupa duelul din Super Cupa, clujenii vor disputa prima partida din cadrul play-off-ului, pe teren propriu contra Academicii din Clinceni.

FCSB

Formatia antrenata de Toni Petrea are 7 partide consecutive fara infrangere, 5 dintre acestea fiind victorii. In ultimele 2 runde din sezonul regulat au terminat la egalitate; 0-0 pe teren propriu contra Universitatii Craiova si 1-1 in deplasarea de la Sf. Gheorghe, contra lui Sepsi.

In acest duel, ”ros-albastrii” cred ca se vor motiva la fel de bine ca in partida din sezonul regulat cand s-au impus categoric cu 3-0, prin golurile inscrise de Olaru, Tanase si Morutan.

Nu sunt anuntate absente din tabara bucurestenilor care isi doresc sa castige primul trofeu al anului 2021, astfel ca tripleta ofensiva formata din Morutan, Tanase si Coman, isi va putea demonstra valoarea in fata unei defensive foarte bine organizata.

Echipele Probabile și Absenți

Echipele probabile

CFR Cluj (4-3-3): Balgradean; Manea, Vinicius, Burca, Camora; Itu, Bordeianu, Hoban; Chipciu, Debeljuh, Gadea.

FCSB (4-3-3) : Vlad – Popescu, Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Sut, Oaida – Oct. Popescu, Tanase, Morutan.

Absenți

CFR:

FCSB: –

Istoric confruntări directe

Ultimul duel direct dintre cele doua formatii a avut loc in urma cu oputin timp, mai exact pe 19.03.2021, cand FCSB s-a impus cu 3-0.

Ardelenii s-au impus in 4 din ultimele 5 dueluri directe.

Ponturi pariuri CFR – FCSB. Ionut Zamfirache

Avand in vedere ca este vorba de o finala, consider ca cele doua formatii vor dori in principal sa nu primeasca gol, iar de aceea vad o partida inchisa, ambele echipe reusind sa se anihileze reciproc.

Trupa lui Toni Petrea mi se pare mai valoroasa, mai energica si mai implicata in joc decat cei de la CFR, astfel ca am ales un pronostic in sansa dubla, mizand pe faptul ca FCSB nu va pierde acest joc (X2).

Eu am pariat la WINBET, daca alegi sa faci si tu asta, vei remarca o multitudine de pronosticuri fotbal pentru aceasta finala.

De asemenea, iti recomand sa accesezi si pagina site-ului nostru unde veti gasi si alte ponturi interesante propuse de colegii mei.

Pronostic CFR – FCSB: X2 (Egal sau FCSB) – Cota 1.54.