CFR Cluj – Jablonec ponturi pariuri 09.12.2021

cfr cluj jablonec ponturi pariuri

În această seară, începând cu ora 19:45, CFR Cluj urmează să primească vizita cehilor de la Jablonec. Partida se va desfășura pe stadionul Dr Constantin Rădulescu. În rândurile de mai jos îți sunt prezentate detalii despre cele două formații, cât și un pont în cotă 1.77, extras de la publicwin.

cfr cluj jablonec ponturi pariuri

CFR Cluj

Din păcate, clujenii au fost deja eliminații din calculele pentru o accedere în play-off-ul competiției Conference League. Aceștia sunt lanterna roșie din grupa D, cu doar un singur punct acumulat din cele 5 dispute.

În ultima etapă au cedat în fața celor de la Randers, scor 2-1. Pentru CFR a punctat Ciprian Deac. Linia ofensivă a fost foarte slabă, reușind să puncteze doar de două ori, în timp ce defensiva a fost surprinsă în 7 rânduri.

Momentan nu se știe nici dacă Dan Petrescu va continua ca tehnician al clujenilor. Federația încearcă să-l aducă la cârma naționalei. Pentru disputa de astăzi, „bursucul” nu îl are la dispoziție pe tânărul Petrila.

Jablonec

Pentru a putea spera în continuare la o calificare în primăvara europeană, cehii sunt nevoiți să se impună în disputa de astăzi. În cazul în care Randers va produce surpriza în fața olandezilor de la Alkmaar, Jablonec este automat eliminată.

Aceștia se află în prezent pe poziția a 3-a, cu 6 puncte dobândit și un bilanț de o victorie, 3 remize și o înfrângere. În disputa precedentă au remizat cu Alkmaar, scor 1-1. Pentru cehi a punctat Kratochvil.

Atât pe plan ofensiv, cât și defensiv, echipa a adunat un total de 6 goluri marcate/primite pe partidă. Nu sunt anunțate probleme importante de lot. Singurul semn de întrebare se pune asupra atacantului Dominik Plestil. Acesta nu are niciun gol marcat în 14 jocuri.

Echipe probabile și absenți

Echipe probabile

CFR Cluj: Balgradean – Manea, Graovac, Burca, Camora – Bordeianu, Boateng, Deac – Omrani, Debeljuh, Paun

Jablonec: Hanus – Holik, Kubista, Zeleny, Surzyn – Hübschman – Malinsky, Houska, Kratochvil, Pilar – Cvancara

Absenți

CFR Cluj: Petrila
Jablonec:

Istoric confruntări directe

În precedenta dispută, Jablonec a reușit să se impună la limită, scor 1-0. Vaclav Pilar (minutul 52) a fost singurul marcator al meciului.

Ponturi pariuri – CFR Cluj vs Jablonec – Cinculescu Andrei

Din punctul meu de vedere, Jablonec va reuși să se impună în disputa de astăzi, dar pentru o doză puțin mai scăzută de risc, am ales să investesc doar în minim o repriză câștigată de aceștia.

Așa cum am menționat și în rândurile de mai sus, clujenii au fost deja eliminați din calculele pentru un loc de play-off. În campionat au mai rămas 3 meciuri de disputat în acest an și probabil Dan Petrescu va menaja astăzi foarte mulți jucători de bază.

În ceea ce o privește pe Jablonec, aceștia sunt nevoiți să câștige toate cele 3 puncte puse în joc. În cele 5 jocuri de până acum, cehii s-au impus într-o singură repriză, chiar împotriva CFR-ului. Mă aștept să îndeplinească acest „obiectiv” și astăzi. Vă recomand să urmăriți și biletul zilei fotbal.

Pronostic CFR Cluj – Jablonec & Cota: Jablonec câștigă minim o repriză – 1.77