Cod bonus la Unibet în 2021

BONUS 100% până la 300 RON + 100 rotiri gratis

  • Depunere minimă: 25 RON.
  • Rulaj: de 8x suma primită ca bonus
  • Rotirile gratuite valorează 20 RON!

Clientii noi ai casei de pariuri online Unibet au bonus de bun venit în valoare de 100% din prima depunere în limita a 300 de lei! Vezi mai jos dacă e necesar un cod bonus Unibet pentru a primi banii și cum obții suma maximă disponibilă din bonus!

E necesar un cod bonus Unibet ca să încasezi bonusul?

NU trebuie să introduci vreun cod promoțional pentru a beneficia de oferta Unibet bonus de bun venit. Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi un cont, iar în procesul de înregistrare vei selecta tipul de bonus disponibil pe care îl dorești.

În acest moment, sunt disponibile 3 bonusuri diferite:

  • 100% Bonus până la 300 RON la Pariuri & 100 rotiri gratuite la Burning Hot;
  • 1000 RON Bonus în Casino + 100 rotiri gratuite la Burning Hot;
  • Bonus progresiv de €200 la Poker.

Aceste promoții de bun venit nu au coduri bonus Unibet asociate, astfel că va trebui pur și simplu să dai click pe oferta pe care o dorești. La înregistrare mai ai și opțiunea ”Nu doresc un bonus de Bun venit”, însă mă îndoiesc că nu vrei să profiți de sumele și rotirile oferite gratuit.

Când poți folosi un cod promoțional Unibet?

 Vei vedea pe formularul de înregistrare un chenar cu întrebarea ”Aveți un cod promoțional?”. Trebuie să știi că folosirea respectivului cod este opțională și se referă la acele coduri bonus Unibet primite în urma unor recomandări sau oferte speciale. Pentru a încasa la Unibet bonus de bun venit poți să lași necompletat câmpul respectiv, la fel cum apare în imaginea de mai jos.

Ce alte coduri bonus Unibet există?

După ce îți deschizi un cont la această casă de pariuri online vei primi periodic oferte promoționale cu care îți poți crește banca. În exemplul de mai jos clientul operatorului are un bonus disponibil pe care îl poate activa.

Cod Promotional Unibet

După cum poți observa, în chenarul roșu există o secțiune pentru cod Bonus Unibet. Acolo vei putea introduce codurile primite prin mesaj direct de la casa de pariuri, dar reține că în acest moment nu mai vorbim despre un bonus de bun venit Unibet, ci despre oferte promoționale cu eventuale coduri promoționale separate.

Cum profiți la maximum de bonus Unibet?
 

Dacă vrei să obții suma maximă din acest bonus Unibet nu trebuie decât să urmezi pașii de mai jos:

  1. Click AICI ca să deschizi cont;
  2. Pe formularul de înregistrare selectezi primul bonus Unibet;
  3. Faci o primă depunere în valoare de 400 RON (NU depune cu Paysafecard, Skrill sau Neteller).

După ce ai trecut de acești 3 pași bonusul este în posesia ta, iar valoarea primului depozit efectuat îți va fi dublată în cont. Ajungi astfel să pariezi cu 900 RON, deși ai depus doar 400! 

Dacă nu dorești depunerea unei sume atât de mari, reține că depozitul minim eligibil pentru bonus este de numai 50 RON, fără a fi nevoie în nici un caz de folosirea vreunui cod bonus Unibet.

Întrebări frecvente cod bonus Unibet

Care este codul bonus care trebuie folosit la Unibet?

Codurile bonus se pot modifica în funcție de oferta de bun-venit. În articol găsești codul bonus actual necesar pentru a lua bonusul Unibet.

Ce pot să fac dacă nu am un cod promoțional la Unibet?

Cel mai indicat lucru de făcut este să verifici dacă ai sau nu nevoie de un astfel de cod. Dacă oferta activă la acel moment nu necesită un cod promoțional atunci vei putea beneficia de ea chiar dacă nu ai un astfel de cod.

Unde pot folosi codul bonus Unibet?

Pe formularul de înregistrare vei găsi chiar în partea superioară a acestuia ofertele de bonus de bun venit disponibile. Imediat sub ele ai rubrica ”Aveți un cod promoțional?”, iar în câmpul respectiv poți introduce și folosi codul bonus pe care îl deții.

Există un cod bonus Unibet fără depunere?

În acest moment nu există o ofertă de bonus fără depunere la Unibet, astfel că nu există nici un cod bonus asociat. Vei găsi toate ofertele de bonus fără depunere disponibile în acest moment acest articol.