Cod bonus Unibet

cod bonus unibet

Din rândurile de mai jos descoperi dacă e necesar un cod bonus Unibet pentru a beneficia de pachetul promoțional de bun venit, dar și cum obții suma maximă disponibilă!

 

Încasează 300 LEI

BONUS la înregistrare

 

Clienții noi ai acestei case de pariuri au bonus de bun venit la prima depunere în valoare de până la 300 de lei, sub forma unui pariu gratuit! 

E necesar un cod bonus Unibet ca să încasezi bonusul?

NU trebuie să introduci vreun cod promoțional  Unibet pentru a beneficia de oferta de bonus de bun venit. Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi un cont, iar în procesul de înregistrare vei selecta tipul de bonus disponibil pe care îl dorești.

 

În acest moment, sunt disponibile 3 bonusuri diferite:

 

  • Bonus 300 RON Freebet la Pariuri & 200 rotiri gratuite CASH;
  • 1000 RON Bonus în Casino + 200 rotiri gratuite CASH;
  • Bonus progresiv de €200 la Poker.

 

Aceste promoții de bun venit nu au coduri bonus Unibet asociate, astfel că va trebui pur și simplu să dai click pe oferta pe care o dorești. La înregistrare Unibet mai ai și opțiunea ”Nu doresc un bonus de Bun venit”, însă mă îndoiesc că nu vrei să profiți de sumele și rotirile oferite gratuit.

Când poți folosi un cod promoțional Unibet?

Vei vedea pe formularul de înregistrare un chenar cu întrebarea ”Aveți un cod promoțional?”. Trebuie să știi că folosirea respectivului cod este opțională și se referă la acele coduri bonus Unibet primite în urma unor recomandări sau oferte speciale. Pentru a încasa la Unibet bonus de bun venit poți să lași necompletat câmpul respectiv, la fel cum apare în imaginea de mai jos.

Ce alte coduri bonus Unibet există?

După ce îți deschizi un cont la această casă de pariuri online vei primi periodic oferte promoționale cu care îți poți crește banca. În exemplul de mai jos clientul operatorului are un bonus disponibil pe care îl poate activa.

După cum poți observa, în chenarul roșu există o secțiune pentru cod Bonus Unibet. Acolo vei putea introduce codurile primite prin mesaj direct de la casa de pariuri, dar reține că în acest moment nu mai vorbim despre un bonus de bun venit Unibet, ci despre oferte promoționale cu eventuale coduri promoționale separate.

Cum profiți la maximum de bonus Unibet?

Dacă vrei să obții suma maximă din acest bonus Unibet nu trebuie decât să urmezi pașii de mai jos:

 

  1. Click AICI ca să deschizi cont;
  2. Pe formularul de înregistrare selectezi primul bonus Unibet;
  3. Faci o primă depunere în valoare de 300 RON (NU depune cu Paysafecard, Skrill sau Neteller).

 

După ce ai trecut de acești 3 pași bonusul este în posesia ta, iar primul pariu plasat la o cotă de minim 1.40 va fi fără risc: dacă pierzi pariul atunci primești înapoi miza integrală; dacă vei câștiga pariul, atunci bonusul este finalizat!

 

Dacă nu dorești depunerea unei sume atât de mari, reține că depozitul minim eligibil pentru bonus este de numai 25 RON, fără a fi nevoie în nici un caz de folosirea vreunui cod bonus Unibet.

Întrebări frecvente despre coduri bonus Unibet

Codurile bonus se pot modifica în funcție de oferta de bun-venit. În articol găsești codul bonus actual necesar pentru a lua bonusul Unibet.

Cel mai indicat lucru de făcut este să verifici dacă ai sau nu nevoie de un astfel de cod. Dacă oferta activă la acel moment nu necesită un cod promoțional atunci vei putea beneficia de ea chiar dacă nu ai un astfel de cod.

Pe formularul de înregistrare vei găsi chiar în partea superioară a acestuia ofertele de bonus de bun venit disponibile. Imediat sub ele ai rubrica ”Aveți un cod promoțional?”, iar în câmpul respectiv poți introduce și folosi codul bonus pe care îl deții.

În acest moment nu există o ofertă de bonus fără depunere la Unibet, astfel că nu există nici un cod bonus asociat.