Cod bonus NetBet în 2022

BONUS 100% Pariu Fără Risc până la 500 RON

  • Depunere minimă: 20 RON (exclus Skrill / Neteller / Paysafecard).
  • Freebet-ul trebuie pariat pe bilet cu cota minimă 1.50.
  • Dacă pariul gratuit nu e câștigător primești miza imediat înapoi, în limita a 500 RON.

În urmă cu ceva timp aveai nevoie de un cod bonus Netbet pentru a accesa oferta de bun venit. Vezi mai jos cum se profiți de noul bonus Netbet în 2021 și dacă ai nevoie la Netbet de coduri bonus.

Cod bonus Netbet - NU e necesar pentru deblocarea pariului fără risc

În acest moment, nu ai nevoie de un cod promoțional Netbet pentru a profia de oferta de bonus de bun venit. Tot ce trebuie să faci este să deschizi cont și să depui o sumă de bani în cont (evită depunerile prin portofele electronice - Skrill, Neteller, Paysafecard - deoarece ele nu pot fi folosite la această campanie).

Cum codul bonus Netbet nu mai este necesar, iată un exemplu de cum poți beneficia de ofertă:

  1. Dai click AICI și te înregistrezi.
  2. Depui o sumă de bani (minim 20 RON, maxim 500 RON).
  3. Plasezi un pariu pe o cotă de minim 1.50 (miza pariului să fie de minim 5 RON, maxim 500 RON).

Dacă pariul plasat la punctul 3 nu este câștigător atunci în maxim 2 ore vei primi înapoi suma pariată, sub forma unui pariu gratuit, datorită ofertei de bonus Netbet.

Ai la dispoziție nu mai puțin de.8 zile pentru a juca pariul gratuit primit pe un bilet cu cota minimă 1.60. Dacă acest pariu e câștigător poți retrage direct banii câștigați, fără a necesita rulaj.

Dacă pariul plasat la punctul 3 este câștigător, promoția se consideră deja încheiată și poți retrage banii!

Când poți beneficia de următorul bonus NetBet?

Pentru a putea încasa următorul bonus NetBet trebuie ca balanța bonus să fie pe 0 și să nu mai ai nici un pariu deschis. Asta înseamnă că rulajul bonusului anterior a fost efectuat în întregime.

Va trebui să te asiguri atunci când activezi un bonus nou de faptul că nu mai ai altă promoție activă în contul tău, altfel riști să pierzi beneficiile ofertelor promoționale.

Când poți folosi un cod promoțional Netbet?

Periodic, poți găsi la Netbet cod bonus pentru diverse oferte temporare, dar nu vorbim aici despre oferta Bonus Netbet de bun venit. De exemplu, ai putea întâlni un cod promoțional Netbet la o campanie de freebet-uri pe e-Sports, iar respectivul cod să fie nevoie să îl introduci în momentul acceptului participării la promoție.

Vei observa după ce te înregistrezi la acest operator că există o mulțime de bonusuri Netbet disponibile, ține doar de tine să le alegi pe cele mai potrivite stilului tău de a paria.

Revenind la subiectul principal, cel mai important lucru de reținut este acela că pentru a beneficia de pariul fără risc de 500 RON nu e nevoie să scrii un cod bonus Netbet. Trebuie doar să te înregistrezi și să plasezi un pariu.

Leave a Comment: