Cod bonus la PublicWin 2.500 RON!

BONUS Exclusiv: 250% până la 2.500 RON + 500 Rotiri GRATUITE

  • Depunere minimă: 20 RON.
  • Activează bonusul pariind pe bilete cu minim 3 evenimente și cota minimă 1.50.
  • Rulaj: o singură dată pe bilete cu minim 6 pronosticuri și cota 1.30 per eveniment.

Există vreun cod bonus PublicWin pe care trebuie să îl introduci atunci când te înregistrezi? Află de mai jos cum obții bonusul de până la 2.500 de LEI!

Ai nevoie de un cod bonus PublicWin ca să iei 2.500 LEI?

Spre deosebire de alți operatori, la casa de pariuri online PublicWin nu ai nevoie de nici un cod bonus pentru a-ți deschide cont sau pentru a beneficia de oferta de bun venit!

Atunci cum iei bonusul de la PublicWin? Ai de urmat doar câțiva pași, enumerați mai jos. Iată ce trebuie să faci:

Condițiile de eliberare ale acestui bonus sunt ceva mai complexe, motiv pentru care o să ți le prezint, concis, și aici. Trebuie să știi că pentru a activa bonusul din contul tău va trebui să pariezi în următoarele condiții:

  • rulezi o singură dată banii depuși;
  • adaugi minim 3 evenimente pe fiecare bilet;
  • cota fiecărui eveniment să fie de minim 1.50.

La fiecare pariu plasat, 50% din miză va fi activată ca parte din bonusul inactiv. Astfel, dacă pariezi 100 de lei în condițiile de mai sus, vei activa 50 de lei din banii primiți ca bonus.

Profită la maxim de ofertă, fără cod bonus PublicWin!

Important de menționat este că bonusul încasat va fi cu atât mai mare cu cât și primul depozit va fi mai consistent. Pentru a obține bonusul maxim trebuie să depui 1.000 de lei și PublicWin îți va oferi 250% (adică încă 2.500 RON) sub formă de bonus!

Poți ajunge astfel să pariezi cu 3.500 RON încă de la început, chiar dacă ai investit de 3.5 ori mai puțin. În plus, te alegi și cu 500 de runde gratuite pe partea de Casino.

Bonusul astfel activat poate fi utilizat în condițiile următoare: pariuri cu minim 6 evenimente pe bilet, cota minimă 1.30 fiecare dintre ponturi.

Pentru orice întrebări legate de acest subiect sau despre case de pariuri te invit să ne scrii în secțiunea de comentarii.

Leave a Comment: