Cod bonus Superbet în 2022

BONUS 22 LEI + 222 rotiri

  • Depunere minimă: nu e necesară
  • Rulaj: 1x la casino, 6x la pariuri (cota minimă 1.60); 
  • Ofertă valabilă în perioada 07 - 23 Ianuarie

BONUS 500 RON 

  • Depunere minimă: 20 RON. 
  • Rulaj: 6x pe cote de minim 1.65 (bilet simplu) sau 2.50 (bilet multiplu) 
  • Bonusul e valabil timp de 7 zile de la data activării. 

Ai nevoie de un cod bonus la Superbet pentru a încasa 500 LEI la înregistrare? Citește rândurile următoare pentru a afla dacă e necesar vreun cod promoțional, când poți avea un astfel de cod și cum se folosește!

BONUS fără depunere

22 LEI + 222 rotiri gratis!

Oferta expiră în curând!

Trebuie introdus un cod bonus Superbet la înregistrare?

Răspunsul la această întrebare este simplu: NU trebuie să introduci nici un cod bonus Superbet ca să primești bonusul.

Poți să îți deschizi un cont la Superbet fără a folosi vreun cod și totuși să beneficiezi de oferta de bun-venit. Tot ce trebuie să faci este să dai CLICK AICI și apoi să îți deschizi un cont.În acest articol vei găsi un tutorial cu toate informațiile necesare despre deschiderea contului.

Completează cu atenție detaliile formularului de înregistrare pentru a te asigura că toate datele introduse sunt corecte!

Când poți folosi un cod promo Superbet?

Poți introduce la Superbet un cod promo atunci când ai primit unul în agențiile stradale.

Deși nu este obligatoriu să-l folosești, codul Superbet poate fi inserat în formularul de înregistrare, după ce bifezi căsuța din dreptul textului ”Ai primit un cod în agențiile Superbet?” indicat de săgeata din imaginea de mai jos:

Important de reținut însă este că indiferent dacă ai sau nu un cod bonus Superbet vei beneficia de bonusul de înregistrare în valoare de până la 500 RON.

Cum obții bonusul maxim de la Superbet?

Valoarea bonusului de la această casă de pariuri online variază în funcție de cuantumul primelor 3 depuneri pe care le efectuezi. Practic, cu cât depui mai mulți bani, cu atât vei câștiga mai mult.

Iată în ce constă bonusul de bun-venit:

  1. Bonus 200 RON - primești 50% din prima depunere până la 200 RON. Rulezi de 6 ori bonusul pe cote de minim 1.60 și apoi poți activa următorul bonus.
  2. Bonus 200 RON - primești încă 50% din a doua depunere, până la 200 RON. Rulează bonusul la fel ca la primul pas și treci la pasul următor.
  3. Bonus 100 RON - primești 100% din a treia depunere, până la 100 RON. Rulajul de la primul bonus este valabil și aici.

După completarea rulajului poți retrage banii direct în contul tău!

Astfel, după cum ai putut observa, cu 3 depuneri în valoare totală de 900 RON (400+400+100) poți ajunge să câștigi extra 500 RON prin bonusul de la Superbet!

Superbet este numărul 1 în topul caselor de pariuri întocmit de 10pariuri.ro în anul 2021!

In concluzie: beneficiezi de toate promotiile de mai sus fara sa folosesti cod bonus Superbet

Întrebări frecvente cod bonus Superbet

E necesar un cod bonus pentru a primi bonusul de la Superbet?

Depinde de oferta promoțională activă pe site-ul operatorului. De regulă, Superbet nu condiționează oferirea bonusului de folosirea unui cod bonus, însă pot fi întâlnite și excepții.

Care este codul bonus pe care trebuie să îl introduc ca să iau bonusul?

Codurile promoționale pe care le folosesc casele de pariuri se schimbă în funcție de oferte. Vezi în articol care este codul bonus pe care trebuie să îl folosești.

Unde trebuie să introduc codul bonus?

În cazul în care e necesar un astfel de cod pentru a beneficia de o ofertă la pariuri, vei găsi pe formularul de înregistrare la Superbet o căsuță ”Cod bonus”. Bifează căsuța respectivă și îți va apărea apoi un câmp în care să introduci codul.

Nu am un cod bonus la Superbet - ce pot să fac?

În cazul în care nu ai primit un cod bonus cel mai bine este să verifici dacă ai sau nu nevoie de un astfel de cod în primul rând. Dacă promoția nu necesită un cod atunci vei încasa bonusul complet chiar fără a introduce un cod bonus în momentul înregistrării. În cazul în care e specificat că ai nevoie de cod caută în termenii și condițiile ofertei care este codul necesar.

De unde obțin codul bonus la Superbet?

Unele coduri pot fi primite în agențiile stradale Superbet, însă acelea nu îți condiționează accesul la oferta de bun-venit. Casa de pariuri Superbet își publică mereu codurile bonus pe pagina promoției active.

Leave a Comment: