Cod bonus Winner

cod bonus winner

700 RON! Da, ai citit bine: 700 RON este bonusul oferit de către cei de la Winner noilor utilizatori. Vrei să știi care este acest cod bonus la Winner? Vezi în cele ce urmează dacă ai nevoie de acest cod, cum îl poți obține și totodată cum îl poți aplica pentru a beneficia de bonus!

Este necesar să introduci un cod bonus Winner la crearea contului?

Cu siguranță îți doreai acest răspuns și anume: NU este nevoie să introduci vreun cod bonus Winner pentru a putea beneficia de bonus.

Mai mult decât atât, ai la dispoziție posibilitatea de a te înregistra pe site-ul Winner fără să folosești vreun cod și chiar și-așa vei primi bonusul de bun-venit. Pentru a face acest lucru, trebuie să dai CLICK AICI, după care este necesar să urmezi pașii pentru înregistrarea contului. În cazul în care nu îți este clar, poți să citești recenzia Winner, care adună toate informațiile de care ai nevoie pentru a reuși să-ți deschizi contul.

ATENȚIE! Ține cont de faptul că toate informațiile pe care le introduci în cadrul etapelor pentru înregistrarea la Winner trebuie să fie corecte!

Când poți folosi un cod promo Winner?

În situația în care există vreo promoție pe site sau primești în cadrul unei agenții stradale un cod promo, atunci îl poți aplica în contul tău, în funcție de cerințe și condiții.

Dacă vei dori să folosești vreodată un cod bonus Winner, ai secțiunea „Solicită bonus” unde poți să introduci codul respectiv.

Să nu uiți de faptul că pentru bonusul de bun-venit la Winner de 700 RON, nu ai nevoie de niciun cod promo pe care să-l introduci.

Cum obții bonusul maxim de la Winner?

În funcție de cuantumul primelor 4 depuneri, acest bonus poate să difere. Astfel, dacă faci un efort și depui mai mulți bani în cadrul primelor depuneri, automat și bonusul va fi mai ridicat.

Vezi care este modul de calcul al bonusului:

  • 100% bonus din prima depunere până la 100 LEI + free bet 25 LEI
  • 100% bonus din a doua depunere până la 200 LEI + free bet 25 LEI
  • 50% bonus din a treia depunere până la 200 LEI + free bet 50 LEI
  • 200% bonus din a patra depunere până la 200 LEI + free bet 25 LEI

Valoare bonus Winner pariuri: 700 RON

Valoare pariu gratuit: 125 LEI

Dacă te gândești să retragi banii, trebuie să ții cont de faptul că rulajul trebuie să îndeplinească următoarele condiții: 4 depuneri, rulaj de 5x pe cote minime 1.50.

Așadar, prin intermediul celor 4 depuneri în valoare totală de 800 lei (am luat în calcul suma minimă pe care trebuie să o depui pentru fiecare prag, astfel încât să beneficiezi de bonusul maxim -> 100 + 200 + 400 + 100), ai posibilitatea de a câștiga încă 700 RON de la Winner datorită bonusului!

Chiar dacă mulți știau de această casă de pariuri din cadrul agențiilor stradale, ușor-ușor, Winner și-a creat o reputație bună și în ceea ce privește pariurile online, fiind pe locul 7 în topul caselor de pariuri întocmit de 10pariuri.ro în acest an!

Concluzia este că poți să ai parte de bonusurile menționate mai sus fără să fie nevoie să introduci vreun cod bonus Winner.

Întrebări frecvente despre cod bonus Winner

Ai nevoie de un cod promo pentru a primi bonusul de la Winner?

Este important să verifici ce promoții sunt disponibile în acel moment pe site-ul celor de la Winner. Din ce am observat, această casă de pariuri oferă promoții fără să fie necesar un cod bonus, însă trebuie să citești cu atenție condițiile și termenii de aplicare.

Care este codul bonus pe care trebuie să îl introduc ca să iau bonusul?

În funcție de ofertele caselor de pariuri, aceste coduri promoționale se pot schimba constant. Citește articolul pentru a putea identifica codul promo necesar în acest caz.

Unde trebuie să introduc codul bonus?

Dacă ai primit un cod bonus sau promoția respectivă îți menționează acest lucru, trebuie să-l introduci în cadrul câmpului „Solicită bonus” de pe site-ul celor de la Winner.

Nu am un cod bonus la Winner – ce pot să fac?

Primul lucru pe care trebuie să-l faci dacă nu ai un cod bonus este să citești cu atenție condițiile ofertei ca să afli dacă este necesar sau nu acel cod. Dacă nu este menționat acest lucru, atunci vei profita de bonus fără să introduci vreun cod când îți creezi contul. În toate cazurile, codul trebuie să fie menționat în termenii și condițiile promoției respective.

De unde obțin codul bonus la Winner?

Ai șanse să primești un cod bonus în cadrul agențiilor stradale Winner sau să-l afli din cadrul ofertelor active la acel moment. Chiar și-așa, bonusul pentru înregistrarea unui cont nou nu este condiționat de vreun cod promo.