Biletul zilei Cota 2 – 02.08.2021

biletul zilei cota 2

Se pare ca dupa cum ma asteptam am reusit sa legam finalul de luna cu un prim castig in prima zi din august, fapt ce ne creste foarte mult moralul si ne face sa gandim mai limpede urmatoarele bilete. Din pacate pentru noi ziua de luni nu este grozava in meciuri, asa ca am ales cele mai sigure 2 meciuri de la care sa obtine maximul!

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 02.08.2021

Sonderjyske – Nordsjaelland (ora 20:00)

Superliga din Danemarca ne aduce fata in fata 2 echipe cu debuturi diferite, prima fiind neinvinsa in aceste 2 etape jucate, iar cea de-a doua reusind sa acumuleze un singur punct. Speram ca deja s-au reobisnuit cu fotbalul si ca vor incepe sa isi tureze motoarele, oferindu-ne totodata si spectacol.

Cele 2 combatante din aceasta seara, vin dupa un sezon in care au fost aproape una de cealalta, situandu-se la doar un punct distanta, si la golaveraj fiind doar 3 goluri diferenta intre acestea.

Au ajuns deja la 10 confruntari directe consecutive in care s-a marcat cel putin un gol in fiecare poarta si minim 3 in total, dar pentru a fi mai sigur am ales ca pronostic sa fie unul din acestea.

Backa Topola – Kolubara (ora 20:00)

La aceeasi ora cu duelul prezentat mai sus, se vor confrunta Backa Topola si Kolubara, 2 echipe cu obiective diferite in acest sezon nou inceput. Echipa gazda spera sa prinda o pozitie care sa o ajute sa lupte in grupa pentru campionat si cupele europene, iar nou-promovata, Kolubara incearca sa evite retrogradarea.

Backa Topola este neinvinsa in primele 2 etape, reusind sa castige atat cu Novi Pazar, cat si cu Metalac, in ambele partide marcand cel putin 2 goluri. In schimb echipa oaspete a pierdut in prima runda cu 3-0, in deplasarea de la Napredak, si a terminat la egalitate pe teren propriu cu Radnik.

Chiar daca acestea, nu s-au intalnit pana acum, ma astept sa vad o dominare lejera din partea gazdelor si sa reuseasca sa o bage ”in ate” de cel putin 2 ori.