Biletul Zilei Cota 2 15.02.2021

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 15.02.2021 –  Astazi un inceput de saptamina in care ne legam sperantele de verde de partida de la Botosani, unde de obicei se marcheaza goluri, in combinatie cu un gol mult asteptat din partea Parmei, sa speram in varianta romaneasca, Man sau Mihaila.. Sa avem bafta si profit!

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 15.02.2021

Ponturi pariuri Botosani – Gaz Metan (ora 17:30)

Gazdele au posibilitatea sa transeze disputa pentru zona playoff in fata unui adversar care, daca nu pierde, are si el sanse bune sa intre in lupta pentru primele sase pozitii.

Moldovenii au un moral foarte bun, vin dupa trei succese consecutive in campionat, ultimul 2-1 in fata campioanei CFR Cluj. De asemenea, in ultimele 7 jocuri au un bilant bun, cinci victorii si doua infringeri.

Oasperii in schimb o echipa subtire in deplasari, unde au reusit sa acumuleze doar 11 puncte din 11 partide sustinute.

Botosaniul are si un usor avantaj in confrunatrile directe, 8-4 la victorii, alte noua partide fiind remize.

In statistica ultimelor sase jocuri directe mediesenii nu au castigat niciodata, doar doua remize si patru infringeri, mai mult au un singur succes in fata gazdelor in cele zece confruntari din Moldova, un 3-0 in 2014.

Ca o curiozitate gadele au reusit sa marcheze de 13 ori, din cele 33 de goluri, in urma unor faze fixe.

Oaspetii au incasat minim un gol in 20 din ultimele lor 21 de deplasari, iar ultimul lor succes pe un teren advers a fost cel de la Arad, 3-1 cu UTA, in noiembrie 2020.

Pont: 2+ – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri Verona – Parma (ora 21:45)

Oaspetii spera ca azi pe „Bentegodi” sa rupa sirul ghinioanelor si sa obtina cele trei puncte, care ar fi vitale pentru a mai putea spera cu sanse in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Ultimul succes al Parmei s-a consemnat in noiembrie anul trecut, 2-1 la Genoa, de atunci avind un sir de 13 jocuri fara victorie, patru egaluri si noua infringeri.

Mai mult „ducalii”, cum m-ai sunt cunoscuti, vin dupa patru infringeri consecutive in care au reusit sa inscrie o singura data, un gol la Lazio in ianuarie.

Pont: O 1-3 – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

15.02

Pariaza aici cu 500 RON Bonus !