Biletul zilei Cota 2 – 20.10.2021

biletul zilei cota 2

Dupa cum v-am promis am reusit sa legam din nou al doilea succes si ma astept si ca in aceasta zi sa reusim sa iesim victoriosi. Majoritatea pariorilor vor miza si in aceasta zi pe Liga Campionilor, dar dupa cum ati vazut pentru mine alte competitii sunt mai profitabile.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 20.10.2021

Zenit U19 – Juventus U19 (ora 14:00)

In Uefa Youth League vom avea o noua etapa, la fel ca si in Liga Campionilor, iar grupa H ne aduce fata in fata locul 3 si liderul clasamentului, 2 echipe care au practicat un fotbal ofensiv in acest debut. Avand in vedere ca ambele echipe sunt in cartile calificarii dupa 2 etape, ma astept sa vedem o partida incrancenata, dar in acelasi timp si spectaculoasa.

Atat gazdele, cat si oaspetii au o medie de peste 4 goluri pe etapa, aratand ca nu vor sa pacaleasca fotbalul si pun in joc tot ce au mai bun. Atat Zenit, cat si Juventus au reusit sa se impuna pe teren propriu.

Nu s-au intalnit pana acum vreodata, dar asta nu reprezinta vreo piedica in jocul ce va urma sa vedem show adevarat.

HB Torshavn – Klaksvik (ora 21:00)

Ce parere aveti despre Premier League din Insulele Feroe, eu personal am urmarit acest campionat, mai ales ca ne prezinta niste statistici spectaculoase, cu meciuri pe care uneori nu le vezi in campionatele puternice. HB Torshavn, ocupanta ultimului loc de pe podium, va intalni liderul clasamentului, Klaksvik care se pare ca este de neoprit in castigarea titlului de campioana.

Ma astept ca cele 2 combatante sa arunce in joc toate armele, acestea jucand o carte foarte importanta in aceasta seara, miza fiind cele 3 puncte care le pot ajuta sa se apropie de obiectivul mult visat. Prima vine dupa 9 din ultimele 10 partide in care s-au marcat peste 3.5 goluri. Observam de asemenea ca se intalnesc cele mai bune 2 atacuri, HB Torshavn cu 78 de goluri reusite, iar Klaksvik spargand orice recorduri cu 95 de reusite, in 24 de etape parcurse.

Cele 2 combatante s-au intalnit de foarte multe ori pana acum, iar in ultimele 4 confruntari de acest gen s-au marcat cel putin 4 goluri.

biletul zilei cota 2 20102021