Biletul zilei Cota 2 – 31.07.2021

biletul zilei cota 2

Pentru aceasta ultima zi din luna, v-am pregatit 2 pronosticuri exclusiv pe goluri, ambele fiind de genul combo sau/sau de la doua meciuri din campionate care de-abia au inceput un nou sezon. Cota biletului de azi ajunge la 1.95 si cu siguranta va va atrage si voua atentia!

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 31.07.2021

Zurich – Lausanne (ora 19:00)

Seara zilei de sambata ne-a pregatit o confruntare intre 2 echipe cu parcurs asemanator in sezonul precedent. De asemena observam ca au fost 2 echipe carora le-a placut sa practice un fotbal ofensiv, dovada fiind golaverajul acestora. Zurich a marcat de 53 de ori si a incasat 57 de goluri, iar echipa oaspete a bagat-o in ate de 52 de ori si a primit 55 de goluri.

Daca gazdele se pot lauda cu o victorie in deplasare in prima etapa, nu putem spune acelasi lucru si despre Lausanne, care a pierdut cu 2-1 pe teren propriu.

Voi miza pe un pronostic pe goluri si va trebui sa vedem minim un gol in fiecare poarta sau cel putin 3 in cele 90 de minute, poate chiar ne vor face o surpriza si se vor inscrie inca din prima parte. In 7 din ultimele 8 confruntari directe s-a adeverit lejer pronosticul oferit de mine.

Sp. Subotica – Steaua Rosie B. (ora 19:55)

A doua partida care mi-a atras atentia din aceasta seara, este cea din prima liga din Serbia, dintre Sp. Subotica si Steaua Rosie B, doua echipe intre care diferenta de valoare este foarte mare. Chiar daca ospetii vin dupa o partida jucata in Liga Campionilor, faptul ca nu au avut emotii si au castigat cu scorul de 5-0, poate fi doar un plus de moral.

Echipa gazda vine dupa primele 2 runde in care nu a reusit inca sa castige, dar in schimb ne-a oferit pronosticul pe care dorim sa il vedem si in acest duel.

Steaua Rosie B. a castigat titlul la pas in sezonul precedent, la o diferenta de 13 puncte fata de locul 2 ocupat de Partizan, aceasta avand si cel mai bun golaveraj cu o medie de 3 goluri marcate pe etapa.

S-a ajuns la 8 dueluri directe consecutive in care s-au marcat peste 2.5 goluri, iar in 6 din acestea au inscris chiar amandoua.