Case de pariuri online cu Cash Out

cum sa inchizi pariurile cu cashout la principalele case de pariuri

În acest articol îți voi prezenta ce este cash out-ul, dar și cum îți închizi pariurile la principalele case de pariuri online cu cash out. Iată un top ai agențiilor, în funcție de calitatea opțiunii de cash out disponibile la fiecare operator.

Bonus

Nota

10/10

Bonus

Nota

10/10

Bonus

Nota

10/10

Bonus

Nota

10/10

Bonus

Nota

10/10

Bonus

Nota

10/10

Bonus

Nota

9/10

Bonus

Nota

9/10

Bonus

Nota

9/10

Bonus

Nota

8/10

Bonus

Nota

8/10

Bonus

Nota

8/10

Bonus

Nota

8/10

Bonus

Nota

8/10

Bonus

Nota

8/10

Bonus

Nota

8/10

Bonus

Nota

7/10

Bonus

Nota

7/10

Bonus

Nota

7/10

Bonus

Nota

7/10

Bonus

Nota

7/10

Bonus

Nota

6/10

Bonus

Nota

6/10

Cash out-ul reprezintă unul dintre cele mai importante avantaje ale pariurilor sportive online. Nu toate casele de pariuri online oferă jucătorilor această posibilitate, însă la operatorii recomandați de noi funcția de cash out este disponibilă.

1. Ce înseamnă cash out?

Pe scurt, functia de cash out iti permite sa inchizi pariul inainte ca acesta sa fie finalizat. Este evident faptul ca aceasta unealta are dublu rol: iti poate asigura un profit garantat sau iti poate reduce pierderile in cazul in care pariurile plasate nu merg in directia potrivita.

 

De asemenea, este foarte important sa te folosesti de acest instrument in momentul potrivit, sa urmaresti cu atentie cursul jocului, pentru a putea profita la maxim de acest avantaj al pariurilor online.

2. Cum folosești funcția la cele mai bune case de pariuri online cu Cashout

2.1 Varianta de CashOut la Superbet

Una dintre cele mai bune case de pariuri din Romania nu avea cum sa stea mult timp fara o functie atat de importanta precum cash out-ul. Acum poți închide mai devreme un pariu plasat la aceasta agentie, inainte ca el sa se decida.

 

cashout la superbet  

Vei gasi aceasta optiune in categoria Bilete sau printr-un simplu click pe fiecare bilet jucat, cu conditia ca acesta sa fie eligibil pentru utilizarea functiei.

 

Asa cum poti observa din imaginea de mai sus, intr-un chenar verde iti va fi aratata tot timpul suma pe care o poti castiga in urma inchiderii pariului.

2.2 Cum închizi pariurile cu cash out la NetBet România!

Casa de pariuri NetBet este una dintre cele mai bune agentii atunci cand vine vorba de inchiderea pariurilor. E una dintre putinele case de pariuri care-ti permite sa dai cashout partial, adica sa setezi singur cati bani vrei sa retragi din joc si ce suma sa pastrezi pentru pariul initial.

 

Pentru a inchide un pariu la NetBet trebuie mai intai sa intri in sectiunea “Pariurile Mele”. Acolo vei vedea care dintre bilete sunt eligibile pentru cash out, precum si suma maxima de bani pe care o poti primi pentru inchiderea pariului tau.

 

netbet cashout exemplu

 

Dupa ce ai luat decizia, tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe butonul “Cash Out X.XX RON”, unde X.XX reprezinta suma de bani pe care o vei primi instant in cont dupa inchiderea pariului.

2.3 Cash-out parțial la Betfair Romania!

Pe langa faptul ca este singura agentie de pariuri online care ofera betting exchange, Betfair se poate lauda si cu o functie de cash out extrem de interesanta. Si la acest operator jucatorii au posibilitatea de a inchide partial pariul, ceea ce reprezinta un mare avantaj.

 

Pentru a inchide un pariu la Betfair, trebuie doar sa accesezi pariurile in desfasurare si sub fiecare dintre acestea va aparea un buton, daca este pariul poate fi inchis inainte de finalizarea evenimentelor.

 

betfair cashout exemplu

 

Acum, tot ce mai trebuie sa faci e sa setezi suma de bani pe care vrei sa o retragi din pariu si sa dai click pe butonul galben “Cash out” sau “Incasare” in limba romana ca și în exemplul din imaginea de mai sus.

2.4 Cum folosești funcția cash out la Betano!

Pentru a inchide pariurile la Betano cu cash out trebuie sa accesezi biletele tale in desfasurare, dand click pe “Deschise” sau “Pariurile mele” si vei vedea imediat care dintre ele sunt eligibile. Apoi, trebuie sa apesi pe “Cash out”, fiind afisata si suma care iti va fi creditata imediat in contul de jucator.

 

Trebuie sa mai stii ca in cazul in care suma la care poti inchide pariul nu depaseste macar 5% din valoarea pariului, atunci aceasta functie nu poate fi utilizata.

betano cashout exemplu

Dacă joci biletul zilei azi la Betano te bucuri și de alte avantaje importante, pe lângă cash-out, precum: Betano Avantaj, pariuri cu marjă 0% și multe alte beneficii!

2.5 Cum poți închide un pariu la Fortuna

Agentia de pariuri Fortuna s-a extins repede si in mediul online, iar in acest moment este una dintre cele mai apreciate case de pariuri de pe internet. Aici functia despre care vorbim este intitulata “Early Cash Out”.

 

Pentru a inchide un pariu la Fortuna, tot ceea ce trebuie sa faci este sa intri in sectiunea “Biletele” si sa apesi pe butonul “Plata X.XX lei”, exact ca in imaginea de mai jos.

Fortuna Cash Out exemplu

 

Chiar si daca pariezi de pe mobil, la Fortuna este foarte usor sa iti inchizi pariurile si va trebui sa intri in Contul meuIstoricul pariurilor si sa apesi pe acelasi buton de cash-out.

2.6 Functia Cash Out la casa de pariuri Winmasters!

Winmasters nu sta nici ea rau in ceea ce priveste optiunea de inchidere a pariurilor. Aceasta este disponibila atat pentru biletele simple, cat si pentru biletele combinate, pre-meci sau live.

 

Pentru a inchide un pariu la Winmasters trebuie doar sa intri la biletele in desfasurare si sa dai click pe butonul “Cash out RON X.XX”, unde X.XX reprezinta suma de bani pe care o poti obtine imediat in contul tau.

2.7 Cum închizi pariurile la casa de pariuri Unibet!

Este evident ca de la Unibet nu avea cum sa lipseasca functia de cash-out. Ea este foarte usor de folosit, dar in acelasi timp si extrem de utila in multe situatii. La plasarea oricarui bilet la Unibet, vei observa in partea de jos a acestuia o imagine cu textul “cash out” in cazul in care biletul plasat de tine este eligibil pentru aceasta functie.

 

Pentru a da inchide pariul trebuie sa intri la “Pariurile mele deschise” si sa apesi pe butonul corespunzator. De asemenea, daca intri pe pagina evenimentului pe care ai pariat, sub tipul de pariu jucat va aparea suma la care poti da cashout printr-un simplu click, asa cum se poate observa in imaginea de mai jos:

Unibet Cash Out exemplu

2.8 Cum poți închide pariurile la Maxbet!

Trebuie doar sa intri in sectiunea Ultimele pariuri, din partea sus a paginii. La fiecare pariu deschis si eligibil pentru inchidere iti va fi afisata suma pe care o poti castiga instant daca alegi sa inchizi pariul inainte de finalizarea evenimentelor.

 

Depinde doar de tine sa alegi daca te multumesti cu respectivul castig sau iti doresti sa risti pana la capat!

2.9 Cum folosesti functia cash out la 888sport!

La casa de pariuri 888sport lucrurile sunt foarte asemanatoare cu ce ti-am prezentat anterior la Unibet, astfel ca este foarte simplu si aici sa inchizi pariurile.

888sport cash out exemplu

 

Mai intai intri la pariurile in desfasurare, dai click pe biletul la care vrei sa iti scoti banii, iar mai apoi, printr-un simplu click pe butonul Cash out, banii iti intra automat in cont

cashout - avantaje dezavantaje

3. Avantajele funcției Cash Out

3.1 Securizarea unui câștig sigur

În cele mai multe dintre cazuri biletele pe care le plasăm merg bine până la un anumit punct, moment în care lucrurile iau o turnură nefavorabilă. Aici subliniem avantajul funcției, care ne permite să închidem pariul atunci când ajungem la un profit mulțumitor.

 

Dacă urmărim în direct evenimentul pe care am pariat ne putem face o idee dacă selecția are șanse mari de reușită sau ar fi mai bine să închidem pariul cât timp suntem pe profit.

 

Majoritatea pariorilor se “zgârcesc” pentru un câștig mai mare și nu folosesc funcția Cashout. În multe cazuri aceasta se dovedește a fi o decizie greșită. “Ce-i în mână nu-i minciună” spune un proverb românesc de care ar trebui să ținem cont în acest caz.

3.2 Reducerea pierderilor

Foarte probabil ți s-a întâmplat de multe ori să plasezi un pariu, iar atunci când urmăreai live evenimentul respectiv să vezi că analiza ta și pariul pe care l-ai jucat au șanse mici de reușită, întrucât meciul curge într-o altă direcție decât te-ai fi așteptat.

 

În astfel de situații îți vine în ajutor tot funcția Cashout, care îți permite să reduci pierderile, închizând pariul înainte ca acesta să fie pierdut, asta în cazul în care nu joci o ”contră”, la case de pariuri live.

 

Evident că și în acest caz foarte puțini pariori își asumă o pierdere mai mică. Ei preferă să se bazeze pe noroc în deciderea pariului, ceea ce în majoritatea cazurilor va conduce către pierderea integrală a mizei inițiale.

4. Dezavantajele funcției Cashout

La punctele anterioare scriam despre faptul că puțini pariori se mulțumesc cu un câștig mai mic, dar sigur, sau cu reducerea pierderilor. La polul opus se află pariorii care folosesc prea repede și-n momente nepotrivite această funcție.

 

Acest lucru se datorează, în special, faptului că nu urmăresc în direct evenimentele și nu știu exact care este situația reală. Orice minut contează atunci când vorbim de Cashout, astfel că momentul în care închidem pariul trebuie să fie cel potrivit.

 

De exemplu, în pariuri pe fotbal, dacă pariul nostru merge spre reușită, iar meciul este întrerupt pentru câteva minute din cauza unei accidentări, este indicat să așteptăm până la reluarea jocului.

 

În acest caz timpul se scurge în favoarea noastră și vom primi o sumă mai mare. La prima vedere nu contează câțiva lei în plus, dar pe termen lung aceștia se adună.

5. Cashout parțial

Așa cum ai observat mai sus, la unele dintre casele de pariuri online de top există chiar și optiunea de Cashout partial. Aceasta îți permite să închizi doar o parte din pariu și să rămâi, în același timp, cu pariul în desfășurare, evident calculat cu o miză mai mică.

 

De exemplu, dacă ai pariat 100 RON pe un eveniment poți să setezi o anumită valoare a Cashout-ului (să zicem, 50 RON), iar restul mizei va rămâne în continuare “în joc” până la încheierea evenimentului.

 

Această funcție de Cashout parțial se poate dovedi foarte utilă în cazul biletelor cu mai multe ponturi pariuri. Te poți alege cu un câștig sigur, dar în același timp poți păstra în desfășurare și biletul plasat inițial.

6. Cum procedezi dacă funcția Cashout nu este disponibilă?

În unele situații funcția nu este disponibilă, din diferite motive, sau efectiv rămâne blocată și nu o poți folosi. În astfel de cazuri poți apela la așa-zisa “contră”. Aceasta se referă la plasarea unui al doilea pariu, contrar primului.

 

Doar unul din cele 2 ponturi pariuri va fi câștigător. Indiferent care va fi acela îți vei asigura un profit garantat. La plasarea contrei trebuie să calculezi exact miza pe care trebuie s-o joci, astfel încât să faci profit dacă pariul inițial va fi pierdut.

 

Ți-am prezentat ce înseamnă funcția Cashout și cum trebuie să te folosești de ea. Fără doar și poate această funcție vine în ajutorul pariorilor, dar sfatul meu este să urmărești evenimentele în transmisiune directă și abia apoi să decizi dacă închizi sau nu un pariu.

 

De asemenea, nu fi zgârcit și alege întotdeauna un câștig mai mic, dar sigur, în detrimentul unuia “fictiv”, deoarece soarta pariului se poate schimba într-o clipă.

De la Cea mai bună casă De Pariuri:

500 LEI Bonus!