De ce nu promovăm toate casele de pariuri licențiate

Poate te întrebi de ce nici noi, dar nici alte site-uri care au același profil ca al nostru, nu promovăm toate casele de pariuri online. Răspunsul la această întrebare îl afli de aici!

de ce nu promovăm toate casele de pariuri licențiate

Primul motiv ar fi că nu prea ai cum să le promovezi pe toate atâta timp cât din 20 sunt vreo 3-4 care nu oferă posibilitatea de afiliere. Dintre cele rămase sunt destule – Betstars, Stanleybet sau Sportingbet – care nu vin cu nimic special pentru pariorii români astfel încât să merite să fie promovate. În plus nici review-urile celor care pariază la acestea din urmă nu sunt cele mai bune.

Într-un final rămân 10 case de pariuri care se luptă pentru titlul de cea mai buna casa de pariuri online. Acestea sunt și cele la care joacă majoritatea românilor. De fapt, dacă restrângem și mai mult lista ar rămâne 4 case de pariuri la care joacă românii și pe care și noi le promovăm mai mult. Oricare dintre aceste agenții vei alege vei fi mulțumit de serviciile oferite.

Dacă vrei să deschizi cont la una din casele de pariuri pe care le promovăm pe site-ul nostru nu ezita să dai click pe link-ul corespunzător din lista de mai jos. Astfel ne ajuți și pe noi să-ți putem oferi cele mai bune ponturi la pariuri sportive.

Casele de pariuri online licențiate promovate de 10pariuri.ro și ofertele acestora pentru clienții noi de sunt următoarele:

Salvează

Leave a Comment: