De ce sa pariezi numai la case de pariuri licentiate de ONJN in 2021

Din luna iulie  a anului 2016 avem in Romania operatori de jocuri de noroc la distanta care au primit licente de la ONJN pentru urmatorii 10 ani.

de ce să pariezi numai la case de pariuri legale

Daca ai de gand sa joci la pariuri on line atunci va trebui sa-ti indrepti doar catre aceste agentii care le gasesti si la noi pe site, dar si pe site-ul Oficiului National pentru Jocuri de Noroc. Daca nu faci acest lucru si joci la case de pariuri nelicentiate risti o amenda usturatoare, de pana la 5.000 RON.

Poate vei spune ca n-ai cum sa fii prins, deoarece folosesti proxy, dar s-ar putea sa constati pe propria piele ca te cam inseli. Spun asta deorece Statul, implicit ONJN, poate intra in posesia informatiilor bancare ale romanilor. Ori nu stii cum ajung aceste date la ei si esti astfel pasibil de amenda.

Agentiile de pariuri care nu opereaza legal in Romania stiu si ele ca nu prea au ce sa pateasca daca nu platesc clientii din Romania. Cum site-urile de jocuri nelicentiate sunt blocate de providerii de internet va trebui sa utilizezi proxy. In acest caz o casa de pariuri nelicentiata iti poate bloca contul cu banii in el spunandu-ti ca au jucat mai multe persoane de pe acelasi IP sau alte chestii de genul acesta.

In plus nu vad de ce ar alege cineva o casa de pariuri nelicentiata atata timp cat avem case de pariuri legale care ne ofera tot ceea ce ne dorim, iar din acest punct de vedere Superbet este numarul 1 in tara noastra. Vei avea la ea aproape tot ceea ce ai gasi si la un operator nelicentiat, de la bonus consistent la depunere pana la aplicatie de 5* pentru pariuri de pe mobil.

Da click AICI si ia bonusuri de pana la 500 RON oferit de SuperBet!

Leave a Comment: