Case de pariuri deschise Azi non-stop

Lista de mai jos cuprinde cele mai bune case de pariuri deschise azi, non stop!

Bonus

Nota

10/10

Bonus

Nota

10/10

Bonus

Nota

10/10

Bonus

Nota

7/10

Bonus

Nota

9/10

Bonus

Nota

9/10

Bonus

Nota

10/10

Bonus

Nota

10/10

Bonus

Nota

10/10

Bonus

Nota

10/10

Bonus

Nota

9/10

Bonus

Nota

10/10

Bonus

Nota

6/10

Bonus

Nota

8/10

Bonus

Nota

7/10

Bonus

Nota

9/10

Bonus

Nota

6/10

Bonus

Nota

7/10

Bonus

Nota

7/10

Bonus

Nota

7/10

Bonus

Nota

6/10

După cum poți observa, toate agențiile de pariuri de mai sus operează (și) în sectorul online. Nu o să reiau aici toate argumentele pentru care e mai bine să joci online decât la case de pariuri stradale, fiindcă am făcut-o deja în articolul Pariuri online vs. offline.

De ce e important să ai agenții deschise non stop?

Fiindcă sunt o mulțime de evenimente sportive profitabile care se desfășoară la ore târzii și fiindcă uneori s-ar putea întâmpla să nu ai timp să plasezi bilete pariuri în intervalul orar de funcționare al agențiilor stradale.

 

Pe lângă meciurile importante din sporturile americane (NBA, NHL, MLB etc.), mai există competiții de o anvergură uriașă, unde programul de meciuri azi ne indică evenimente care se joacă după miezul nopții: U.S. Open la tenis, chiar și Australian Open sau Copa America la fotbal.

 

Cum poți paria pe aceste competiții fără a avea acces la case de pariuri deschise non-stop? Sigur, poți juca bilete și ponturi cu o zi mai devreme, însă în acest mod nu vei avea informații de actualitate legate de echipe și nici nu vei putea cunoaște echipele de start sau starea terenului (poate va fi afectat între timp de condițiile meteo).

 

În mod evident, cele mai bune case de pariuri online sunt cele online. Acolo poți paria 24/7 în orice zi vrei, chiar dacă agențiile stradale sunt închise. Printre avantajele caselor de pariuri online se numără și faptul că poți paria live, la orice oră a zilei.

Case De Pariuri Deschise Non Stop

Cele mai bune case de pariuri deschise non-stop

În continuare, îți voi prezenta cele mai bune 3 case de pariuri deschise azi, la care poți paria non stop, pe platforma online!

1. Betano

Întotdeauna cu un bonus generos pentru clienții noi, pe Betano te așteaptă și cele mai bune cote de pe piața pariurilor. Ai o grămadă de piețe de pariere disponibile, inclusiv linii asiatice, sute de pariuri din care să le alegi pe cele mai bune.

 

Tot aici ai parte și de transmisiuni de meciuri live pentru ca să fii cât mai bine informat atunci când pariezi!

2. Superbet nonstop

Dacă obișnuiai să pariezi la agențiile stradale Superbet atunci îți va fi ușor să te obișnuiești cu oferta Superbet Online. Nu mai trebuie acum să urmărești programul agenției de sărbători sau modificările de orar, deoarece online poți paria oricând!

 

Mai mult, beneficiezi și de un bonus de până la 500 lei la înregistrare, poți paria pe meciuri în desfășurare și poți închide pariurile cu Cash-Out!

3. Fortuna non stop

Este deținută de același grup care deține și Casa Pariurilor, astfel că ar fi o alegere inspirată pentru fanii agenției stradale să se mute în online la Fortuna. Avantajele sunt și aici nenumărate: cote mai bune, pariuri live, cash out și bonus substanțial la înregistrare.

 

În loc să cauți mereu agentii Fortuna deschise azi, mai bine joci la Fortuna online, unde poți paria direct din aplicația pentru telefonul mobil, tot de acolo poți și să urmărești meciuri live, dar ai și posibilitatea de a depune și retrage bani din agențiile stradale.