Descopera cea mai tare casa de pariuri online din Europa Centrala si de Est

Am vazut in ultimii ani ca au intrat pe piata pariurilor online cateva agentii de care nu stiu mare lucru. Cand zic mare lucru ma refer in mod special la pareri ale clientilor din alte tari si experiente ale acestora cu operatorul de jocuri de noroc. De aceea este foarte important ca atunci cand vrei sa pariezi online sa te orientezi cu atentie, sa nu deschizi cont la o agentie care iti valideaza pariurile foarte greu, care te limiteaza rapid, care are un serviciu de relatii cu clientii inexistent etc.

cea mai tare casă de pariuri online

Sfatul meu pentru tine, daca esti la inceput si vrei sa joci la pariuri online este sa alegi agentia Fortuna. Cu 12 ani vechime pe piata Fortuna si-a facut un renume in Europa Centrala si de Est. Lansata in Cehia a intrat pe piete precum Slovacia, Polonia si pana sa ajunga si in Romania era deja recunoscuta ca cea mai tare casa de pariuri online din Europa Centrala si de Est. Cand spun acest lucru ma refer la agentiile care au ca tara de “nastere” (daca pot spune asa) un stat din aceasta parte a continentului.

Fortuna (deschide cont aici – bonus 500 RON) a intrat foarte rapid pe piata din tara noastra, mai intai sub forma de agentie offline, stradala, acest pas fiind urmat de trecerea ulterioara si in mediul online.

Profesionalismul aratat de staff-ul agentiei, cailitatea serviciilor (care te las sa le descoperi singur) dar si varietatea de oferte si bonusuri oferite pariorilor au facut din Fortuna unul dintre cele mai importante nume de pe piata pariurilor online din Romania.

Pe langa pariuri sportive la Fortuna nu lipsesc nici jocurile de casino, inclusiv cele care pot fi jucate in compania unor dealeri live.

Vrei sa pariezi online la Fortuna? Da click AICI si deschide un cont nou!

Leave a Comment: