Descoperă cel mai mare bonus oferit de o casă de pariuri online în 2021

  • 20 noiembrie 2019
  • / By Bmg

Vrei un bonus consistent pentru a juca la pariuri online? Ai ajuns unde trebuie, aici vei vedea ce casă de pariuri licențiată-n România oferă cel mai mare bonus, cum îl vei putea obține și, mai apoi, ce trebuie să faci pentru a-l elibera.

cel mai mare bonus la pariuri online

Cel mai mare bonus oferit de o casă de pariuri online românilor este cel de la 888Sport. Bonusul maxim pe care-l poți obtine la prima depunere efectuată la 888Sport este de 1.000 RON și poate fi obținut pentru un depozit de cel puțin 1.000 RON. Pentru a primi acest bonus trebuie să ai contul de pariuri verificat. În caz contrar bonusul maxim ce poate fi primit va fi de 900 RON.

Ia AICI bonusul oferit de 888Sport!

Cum poți elibera cel mai mare bonus oferit de o casă de pariuri online?

Bonusul va fi eliberat în tranșe de câte 40 RON de fiecare dată când au fost pariați câte 400 RON pe bilete cu cota minimă 2.00 (această cota poate fi formată și din mai multe pronosticuri). Prima tranșă de 40 RON va fi creditată automat, imediat după ce a fost efectuată prima depunere.

Condițiile de rulaj trebuie îndeplinite în cel mult 60 de zile de la creditarea bonusului. În cazul în care se solicită o retragere înainte ca rulajul să fie finalizat, atunci tot bonusul și câștigul derivat din acesta vor fi anulate.

Exemplu de obținere și eliberare a celui mai mare bonus acordat românilor

Îți voi arăta și un exemplu despre cum trebuie să procedezi pentru a lua și, mai apoi, elibera bonusul.

  1. Deschide cont AICI la 888Sport.
  2. Trimiți documentele pentru verificarea contului.
  3. După ce primești confirmarea că a fost verificat contul depui 1.000 RON printr-una dintre metodele de plată acceptate.
  4. Vei primi imediat bonus 40 RON alături de cei 1.000 RON depuși de tine.
  5. În momentul în care ai pariat 400 RON pe bilete cu cote de cel puțin 2.00 vei mai primi încă 40 RON bonus.
  6. După ce au fost rulați încă 400 RON vei mai primi încă 40 RON din bonus.
  7. Și tot așa, nu mai continui deoarece sunt 25 de tranșe de câte 40 RON pe care le vei primi și m-aș lungi prea mult.
  8. În momentul în care ai finalizat rulajul te poți bucura de câștiguri, adică poți retrage banii în contul bancar sau în Skrill.

Ce părere ai de cel mai mare bonus acordat de casele de pariuri online?

Dacă te tentează și pe tine nu trebuie decât să deschizi cont la 888Sport, iar după aceea să faci o depunere de cel puțin 1.000 RON.

La final vreau să fac și o precizare. Este posibil ca la momentul în care citești articolul curent să nu mai fie acesta cel mai mare bonus acordat românilor. Însă, în luna noiembrie a anului 2019 n-a existat în România un bonus mai mare pentru prima depunere.

Click AICI pentru a lua bonusul de până la 1.000 RON!

Leave a Comment: