Dortmund – Manchester City ponturi pariuri 14.04.2021

dortmund manchester city ponturi pariuri

Signal Iduna Park va gazdui miercuri seara returul sfertului de finala din Champions League dintre Dortmund si Manchester City. Confruntarea va incepe de la ora 22:00 si pleaca de la scorul de 2-1 in favoarea trupei din Anglia.

dortmund manchester city ponturi pariuri

Cu ocazia sferturilor de finala, nu rata cele mai bune ponturi din Liga Campionilor. Le gasesti pe 10pariuri!

Dortmund.

A avut o prestatie destul de buna in tur, care ii permite sa spere in continuare la o calificare in semifinale. E foarte important golul marcat in deplasare, astfel ca ar putea merge mai departe chiar si cu o victorie obtinuta cu 1-0.

In weekend a facut un meci bun in campionat si a invins-o pe Stuttgart cu 3-2. Persista insa problemele din aparare, urmand a-i fi foarte greu sa scape fara gol primit miercuri seara. E putin ingrijoratoare si forma lui Haaland, care n-a mai dat gol in tricoul echipei de peste 270 de minute.

N-a mai fost invinsa acasa in Liga Campionilor de opt meciuri. In acest interval le-a incurcat inclusiv pe Barcelona si pe PSG. E cotata cu sansa a doua la victorie, insa ma astept sa le puna mari probleme britanicilor.

Manchester City.

N-a avut deloc o misiune usoara in tur si s-a impus cu greu. Nici aceasta deplasare nu va fi una mai la indemana. Chiar si asa, e mare favorita la calificare si chiar la un succes. De altfel forma din ultimele luni o recomanda pentru o performanta notabila in acest sezon.

In weekend a fost invinsa insa in campionat de catre Leeds. Meciul a fost pierdut acasa, avand si o repriza de superioritate numerica. Pep Guardiola a facut schimbari in primul 11 si a stat cu gandul mai mult la acest duel de UCL.

A reusit sa castige cinci din precedentele sase deplasari din Liga Campionilor. In acest interval nu a incasat decat doua goluri. Sta foarte bine din punct de vedere defensiv in acest sezon, fiind foarte bine organizata in propria jumatate de teren.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Dortmund (4-3-3): Hitz – Meunier, Akanji, Hummels, Guerreiro – Can, Bellingham, Dahoud – Knauff, Haaland, Reus.

Manchester City (4-3-3): Ederson – Walker, Dias, Stones, Cancelo – Rodri, Gundogan, De Bruyne – Mahrez, Silva, Foden.

Absenti.

  • Dortmund: Sancho, Witsel, Zagadou, Schmelzer.
  • Manchester City: Aguero, Laporte.

Istoric Confruntari Directe.

  • Golul victoriei din meciul tur a fost marcat in minutul 90.
  • In afara de confruntarea tur, cele doua echipe nu s-au mai intalnit intr-un duel oficial din 2012.

Ponturi pariuri Dortmund – Manchester City – DBook.

Turul a fost unul destul de frumos, insa cred ca duelul de miercuri va avea o calitate si mai ridicata. Dortmund a fost mai defensiva pe Etihad si a incercat sa ia cat mai putine goluri. De data aceasta nemtii sunt obligati sa iasa la atac, iar jocul se va deschide mult mai mult.

Borussia are toate armele necesare pentru a inscrie minim un gol. City a stat bine din punct de vedere defensiv in acest sezon, insa Dortmund inscrie goluri pe banda rulanta, iar Haaland va da totul pentru a intrerupe seria fara gol marcat.

De partea cealalta, nu prea imi fac probleme ca City nu va da gol. Echipa vizitatoare va avea acum mult mai multe spatii in jumatatea de teren adversa si cred ca va reusi sa-si creeze mai usor ocazii. E de asteptat astfel sa avem parte de un duel foarte frumos, in care se vor inscrie goluri in ambele porti.

Astept sa vad si ponturile tale pentru acest meci in sectiunea de comentarii!

Pronostic Dortmund – Manchester City GG – 1.60!