Cum depun bani la Efbet in 2021

Efbet are licenta oferita de ONJN in Romania pentru pariuri online pana in 2027, dar in trecut aceasta se numea BalkanBet si era o casa de pariuri foarte cunoscuta in Bulgaria.

In acest articol o sa-ti explic cum poti sa depui bani in contul avut la Efbet online. In primul rand trebuie sa te loghezi si apoi sa dai click pe butonul “Depunere”, aflat in partea dreapta sus a paginii principale Efbet. In fereastra care se va deschide vei observa 3 metode de depunere, asta daca n-ai contul inca verificat. Exista si a patra metoda de depunere despre care voi scrie in acest articol si anume Efbet Cash, cu alte cuvinte depunere direct intr-o agentie stradala.

Asa arata prima pagina a sectiunii Depunere, iar eu o sa-ti arat fiecare metoda in parte in ordinea in care sunt prezentate pe site

efbet depunere de bani

1. Cum depun cu Skrill la Efbet?

Depunerea minima cu acest portofel online este 20 RON. Alegi din lista de depunere Skrill, scrii suma pe care vrei sa o depozitezi si parola de logare la Efbet, ca in imaginea de mai jos:

efbet depunere bani - skrill

Vei fi redirectionat catre Skrill, unde te loghezi si confirmi tranzactia. O depunere cu acest portofel online dureaza cateva secunde.

2. Cum depun cu un card bancar la Efbet?

Depunerea minima cu un card bancar la Efbet este de 20 RON. Dupa ce ai ales aceasta metoda de plata si suma pe care vrei s-o depui iti va aparea un formular unde va trebui sa introduci datele cardului. Numele tau nu mai apare pentru ca acest card trebuie sa-ti apartina.

Efbet depunere bani - card bancar

Descopera AICI casa de pariuri online preferata de pariorii romani!

Completeaza datele solicitate dupa cum urmeaza:

  • Tipul de card: inainte sa scrii numarul cardului, ai atat logo Visa cat si Mastercard, ca in imaginea de mai sus. Efbet are un soft care-i permite sa afle cardul pe care-l ai dupa numarul cardului introdus. Asa ca nu va mai trebui sa alegi intre Visa sau Mastercard.
  • Numar card: scrie numarul de 16 cifre de pe fata cardului.
  • Data de expirare: selecteaza luna si anul in care expira cardul.
  • Cod CVV: acesta este numarul din 3 cifre de pe spatele cardului.
  • Selecteaza butonul „Plateste” si depunerea va fi realizata cu succes.

3. Cum depun cu Neteller la Efbet?

Aici este foarte simplu. Scrii suma pe care vrei s-o depui, numarul contului Neteller format din 12 cifre (alte case de pariuri te lasa sa scrii si mailul de conectare, ca varianta secunda), ID de securitate format din 6 cifre si parola Efbet.

Efbet depunere bani - neteller

4. Cum depun la o agentie stradala la Efbet?

Te duci la o agentie Efbet, dar nu sunt foarte multe in Romania la ora actuala, cu cartea de identitate, datele de conectare si suma pe care vrei s-o depui. Ii spui casierei ca vrei sa-ti incarci contul de pariuri online, ii dai banii si informatiile cerute si se va rezolva destul de rapid.

Daca vrei sa pariezi la o casa de pariuri online care opereaza si offline iti recomand sa dai CLICK AICI.

Leave a Comment: