Cum descarci aplicatia pentru pariuri de la Efbet in 2021

Telefonul mobil face parte din viata noastra si rar ne despartim de el. Stirile le aflam la secunda, prietenii de pe retelele de socializare sunt la un click distanta, avem adrese de mail instalate, Youtube si orice ne place se afla in telefoanele noastre mobile. O casa de pariuri care are aplicatii pentru mobil sau tableta arata ca-si respecta clientii. Este cazul si celor de la Efbet, iar daca nu stii cum sa descarci aplicatia de pariuri pentru Android sau iOS acest articol iti va fi de mare ajutor.

Efbet apk download

1.Cum descarci aplicatia Efbet pe iOS

Intra de pe iPhone in App Store si in casuta “Cautare” scrie efbet. Iti va aparea doar o singura aplicatie Efbet cu denumirea in engleza. Apasa pe butonul “Obtineti” si aplicatia se va descarca rapid.

Dupa aceea intra in meniul mobilului, cauta iconita cu Efbet si scrie datele de logare si conecteaza-te la cont.

Efbet aplicație iOS

2. Cum descarci aplicatia Efbet pe Android

Dupa ce ai intrat pe https://mobile.efbet.ro nu-ti apare nicio indicatie unde sunt aplicatiile pentru mobil, asa ca va trebui sa dai click pe cele 3 liniute verticale din partea dreapta, apoi sa dai click pe “Promo“, asa cum am facut eu din imaginea de mai jos. In final mai trebuie sa apesi pe Aplicatie mobila.

Efbet site mobil

 

Va aparea o imagine unde sunt cele 2 butoane pentru aplicatii mobil, plus un mesaj in care esti informat de ce nu se poate descarca aceasta aplicatie din Google Play, iar motivul este simplu: in Magazin Play nu sunt acceptate aplicatii pentru jocuri de noroc.

In continuare apasa butonul “Android“.

Efbet apk descărcare Android

Urmatorul mesaj este o atentionare in partea de jos a ecranului si nu trebuie sa-ti faci griji. Da click pe OK ca sa treci la urmatorul pas. Fisierul pe care-l descarci nu dauneaza securitatii mobilului in niciun fel.

Efbet apk surse necunoscute

Apoi pe telefonul mobil mi-a aparut un avertisment, ca in imaginea de mai jos. Ca sa accepti descarcarea fisierului din alte surse decat Magazin Play, trebuie sa intri la “Setari”,  ”Securitate” si acolo da click pe casuta din dreptul ”Surse necunoscute”.

Efbet app confirmare descărcare

Ultima miscare este reprezentata de cautarea in “Descarcari” din mobilul tau a aplicatiei “app-efbet-release.apk” si aceasta se va instala fara mari batai de cap. Acum ai aplicatia Efbet pentru Android instalata pe mobilul tau si dupa ce ai introdus username-ul si parola poti plasa pariuri.

O aplicatie pentru pariuri sportive instalata pe mobil, indiferent ca-i iPhone, Samsung sau alt dispozitiv mobil iti face viata mai usoara daca pariezi des pentru ca poti sa prinzi cote bune rapid, poti folosi butonul de “Cash out”, poti sa pariezi live sau sa faci un bilet multiplu, precum biletul zilei, intr-un timp record.

Descopera AICI casa de pariuri cu cea mai buna aplicatie pentru mobil!

Leave a Comment: