Elvetia – Turcia ponturi pariuri 20.06.2021

elvetia turcia ponturi pariuri

Ultima runda din faza grupelor de la EURO 2020 isi are start-ul in aceasta zi de duminica unde de la ora 19:00 avem parte de intalnirea dintre Elvetia si Turcia. Selectionata lui Petkovic este obligata sa invinga in aceasta seara pentru a spera la o calificare macar de pe pozitia a 3-a. Citeste analiza de mai jos si vezi propunerea mea in cota de 2,30.

Unde se joaca Elvetia – Turcia?

Meciul urmeaza sa se dispute in Azerbaijan, la Baku, pe Olympic Stadium. Cea mai mare audienta pe acest stadion a fost la partida precedenta a Turciei impotriva Tarii Galilor cand au fost prezenti nu mai putin de 19 250 de oameni in tribune.

Elvetia – Turcia la TV – unde pot vedea meciul?

Transmiterea tuturor partidelor de la Campionatul European este realizata de PRO TV, canal pe care poti urmari jocul din aceasta seara de la Baku.

Informatii despre echipe

Loturi

Aflata pe locul 13 in clasamentul valoric de la Euro 2020, Elvetia are un lot evaluat la 288M $. Printre cei mai importanti fotbalisti din lotul lui Petkovic se numara Zakaria si Embolo (Gladbach) ce reprezinta viitorul acestei nationale, alaturi de Akanji (Dortmund ) si Mbabu (Wolfsburg).

De cealalta parte, Turcia se afla pe pozitia a 10-a in clasamentul valoric de la EURO, avand un lot cu o cota de piata de aproximativ 325M $. Chiar daca majoritatea jucatorilor provin din campionatul turc, Senol Gunes ii are la dispozitie si pe Calhanoglu (Milan), Yazici si Celik (Lille), dar si pe fundasul evaluat la 45M $ a lui Leicester, Soyuncu.

Loturile complete ale echipelor – aici!

Grupa si program

Elvetia era favorita la obtinerea locului secund in Grupa A, insa datele problemei s-au schimbat radical dupa precedentele doua runde. Tara Galilor spera la un rezultat pozitiv in ultima runda contra castigatoarei grupei, Italia, in timp ce elvetienii emit pretentii in acest moment doar pentru locul 3, avand o cota de 1,75 pentru a izbuti calificarea in optimi.

Vezi programul complet al meciurilor Grupei A – aici!

Elvetia.

Una dintre cele mai mari dezamagiri de la acest Turneu Final o reprezinta Elvetia care este departe de forma aratata atat in campania de calificari la CM, dar si in Liga Natiunilor.

Selectionata antrenata de la margine de Petkovic a ramas prinsa in mirajul rundei inaugurale impotriva Tarii Galilor, partida pe care ar fi trebuit sa o castige insa in final a remizat doar cu scorul de 1-1. A fost de altfel un joc controlat in mare parte de alb-rosii insa lipsa de eficienta la finalizare, dar mai ales organizarea din spatiul defensiv au condus la un rezultat mai putin favorabil.

Si asa cum era de asteptat, precedenta confruntare impotriva Italiei nu s-a soldat cu un rezultat pozitiv, ceasul elvetian oprindu-se la scorul de 0-3 in fata Squadrei Azzura. Cu doar o ocazie de gol de-a lungul celor 90 de minute, Elvetia trebuie sa faca uitat acest rezultat si sa practice fotbalul din runda inaugurala, fiind unica sansa a alb-rosilor de a se impune macar in ultima runda.

Turcia.

La fel ca in cazul combatantei din aceasta seara, Turcia se numara si ea printre dezamagirile de la acest Turneu Final, iar dovada cea mai buna o constituie rezultatele inregistrate pana acum.

Selectionata lui Gunes pare ca nici nu a debutat la acest turneu european, mai mult din prisma faptului ca nu a reusit sa obtina niciun punct pana in acest moment in grupa A, dar nici sa isi treaca numele pe tabela. Dupa un start compromis impotriva Squadrei Azzura (0-3), partida in care Turcia nu s-a apropiat deloc de poarta lui Donnarruma, fanii lui Ay-Yildizlilar se asteptau la un alt deznodamant impotriva Tarii Gaillor, nationala care nici ea nu venea dupa un joc grozav impotriva Elvetiei.

Desi Burak Yilmaz alaturi de Under sau Calhanoglu au fost mult mai periculosi in atac cu cca 7 ocazii clare de gol, Tara Galilor a stiut cum sa profite de erorile din aparare, bifand prima victorie la Euro cu scorul de 2-0, insa rezultatul ar fi putut sa fie si mai mare daca Ramsey era ceva mai inspirat la finalizare.

Echipe probabile Elvetia – Turcia:

Elvetia (3-4-1-2): Sommer – Akanji, Schar, Elvedi – Rodriguez, Xhaka, Freuler, Mbabu – Shaqiri – Embolo, Seferovic

Turcia (4-1-4-1): Cakir – Celik, Ayhan, Soyuncu, Meras – Yokuslu – Karaman, Calhanoglu, Tufan, Under – Yilmaz

Absenti: Nu exista absenti confirmati fata de jocurile din prima runda.

Istoric confruntari directe Elvetia – Turcia:

Au trecut mai bine de 13 ani de la ultima confruntare directa dintre Elvetia si Turcia, partida ce s-a disputat chiar in cadrul Turneului European din 2008. Ay-Yidizlilar au reusit la vremea respectiva sa se impuna cu scorul de 2-1 grazie unui gol marcat de Turan in ultimul minut al partidei.

Te invit sa citesti articolul referitor la Case de pariuri unde poti gasi cele mai interesante detalii despre agentiile licentiate in Romania.

Ponturi pariuri Elvetia – Turcia -> Andrew.

Dupa primele doua runde de la acest Turneu Final, am ceva mai mare incredere in Elvetia pentru jocul din aceasta seara, mizand cu precadere pe un rezultat pozitiv in favoarea ceasului elvetian.

Trupa lui Petkovic trebuie sa aiba in vedere prestatia din runda inaugurala pentru jocul din aceasta seara, iar cu o eficienta ceva mai mare la finalizare din partea lui Embolo, Elvetia isi poate adjudeca locul 3 in grupa. Are in fata cea mai dezorganizata aparare din grupa si implicit are sansa sa mai reduca din golaverajul afectat dupa partida cu Italia.

Turcia pare ca a venit mai mult in vizita la acest European si nu cred ca isi va intra in ritm tocmai la ultima partida din grupa. A aratat multe lacune in spatiul defensiv, mai ales in jocul contra Tarii Galilor unde a fost depasita de foarte multe ori de Bale&Co. Ramane de vazut daca va izbuti primul gol de la acest Turneu Final insa infrangerea pare imposibil de evitat cu asemenea probleme la nivelul apararii.

Pronostic Elvetia – Turcia: 1&3+ – 2.30