Cod promo Favbet – Bonus 250 Lei

cod bonus favbet

E necesar un cod promo Favbet pentru a beneficia de oferta la înregistrare? Citește acest articol și vei afla toate informațiile despre bonusul de bun venit de la această casă de pariuri.

4/5

L1200662W001197

Bonus de bun venit

 250 LEI pariu fără risc

Cerințe: depunere minimă 20 RON;

Rulaj: 1x;

COD BONUS: Nu trebuie cod

Favbet, o casă de pariuri destul de recent apărută pe piața din România, îți oferă un bonus de bun venit foarte atractiv.

 

Cod promo Favbet - e necesar?

Interesant este faptul că Favbet are un bonus de bun-venit destul de atractiv. Te invit să citești mai jos despre ce este vorba. 

 

 

Ce voiai să citești este cu siguranță asta: nu este nevoie de cod promoțional Favbet pentru a putea să profiți de oferta acestei case de pariuri.

 

Oferta de Bun Venit Favbet

De îndată ce ai trecut de procesul Favbet înregistrare și ai efectuat o primă depunere de cel puțin 20 RON, oferta promoțională va fi formată dintr-un pariu fără risc de până la 250 RON.

 

Astfel, chiar dacă în acest moment Favbet nu are în ofertă bonus fără depunere, poți beneficia totuși de această promoție la prima depunere, o promoție care te poate ajuta să obții câștiguri importante.

 

Termeni și condiții Favbet Bonus de Bun Venit

După ce ai reușit să îți faci un cont nou, să-l verifici și să efectuezi o primă depunere, trebuie să intri în secțiunea „BONUSURI – PARIU FĂRĂ RISC” și să îți revendici bonusul.

 

Ce mai trebuie să știi despre bonusul de bun venit Favbet Pariuri:

  • depunerea minimă trebuie să fie de 20 RON;
  • rulaj necesar: x1;
  • cota minimă a fiecărui eveniment plasat trebuie să fie cuprinsă între 2.00 și maxim 5.00;
  • nu sunt luate în calcul biletele tip SISTEM;
  • bonusul este disponibil doar dacă depunerea și acceptarea sunt efectuate în cel mult 3 zile de la înregistrare.
  • bonusul trebuie utilizat în maxim 7 zile de la acordare.

 

Merită să verifici din când în când site-ul celor de la Favbet, având în vedere că aceste bonusuri se pot schimba și pot fi aplicate alte condiții.

Favbet cod promoțional - FAQ

La Favbet cod promoțional înseamnă o combinație de litere și/sau cifre cu ajutorul căreia deblochezi oferta de bonus Favbet.

În momentul în care apare un cod promo la Favbet noi îl vom adăuga imediat în acest articol. Prin urmare, verifică periodic această pagină și vei fi la curent cu orice bonus Favbet.

În acest moment, casa de pariuri Favbet oferă un bonus ce constă într-un pariu fără risc de până la 250 RON!

Atunci când ai un cod promo Favbet trebuie să-l introduci pe formularul de înregistrare în momentul în care îți deschizi contul.