Top 5 motive pentru care pariorii aleg eFortuna în 2021

Atunci când recomand cuiva să joace la o casă de pariuri online, indiferent care ar fi, primul lucru care sunt întrebat este “de ce s-o fac?“.

Top motive pentru care să pariezi la fortuna

Pe undeva este normală această întrebare, mai ales că ea vine-n general de la persoane pentru care pariurile online nu reprezintă decât riscul de a rămâne fără bani pe card sau cel de a fi furat de casa de pariuri. Adică de la persoane care preferă să meargă pe 35 de grade la o agenție stradală să joace un bilet, în loc s-o facă din confortul propriei case de pe calculator sau telefon.

De aceea m-am gândit să fac un top 5 motive pentru care consider că merită să iei în calcul deschiderea unui cont la casa de pariuri online Fortuna.

1. Agenție serioasă, cu renume

Fortuna, cea mai bună casă de pariuri online din Europa Centrala și de Est, a reușit să-și facă un nume în România într-o perioadă relativ scurtă de timp. Acest lucru spune multe despre capacitatea companiei de a se dezvolta pe o piață care era deja obișnuită cu agenții online de top, precum Unibet sau Betfair.

Cât despre seriozitate, nu trebuie să-ți faci griji în legătură cu banii tăi. Joacă normal, fără să te gândești să păcălești agenția prin diverse moduri, și te pot asigura că nu vei avea niciodată probleme cu plățile.

2. Acceptă depuneri și retrageri din agențiile din cartier

Fortuna CashPoint

Nu știu la tine-n oraș cum este, dar aici în Constanța am un număr foarte mare de agenții pe o rază relativ mică. Prin opțiunea de a depune și de a retrage fonduri direct din agenții pot să-mi alimentez contul oricând doresc (pe durata programului agenției). O pot face chiar și-n weekend, atunci când la o casă de pariuri care n-are locații stradale nu pot alimenta contul dacă n-am bani în contul bancar.

Dacă ai depus o dată prin intermediul agențiilor atunci vei putea să și retragi bani direct din agențiile Fortuna. Soliciți retragerea acum, primești un cod pe mail, te îmbraci și mergi la o agenție eFortuna și gata, ai banii-n mână. La alte case de pariuri online va trebui să aștepți măcar 1-2 zile lucrătoare până-ți ajung banii-n contul bancar.

3. Se pot depune chiar și 10 RON la Fortuna

Ești un parior care-n general joacă multe bilete cu mize de 1-2 RON? Atunci e-fortuna este opțiunea perfectă pentru tine.

Deschide cont acum, mergi într-o agenție Fortuna și vei putea depune chiar și 10 RON. Astfel vei avea bani suficienți să-ți joci biletele în următoarele zile direct din fața calculatorului.

În general casele de pariuri online au limite minime la depunere de 20 RON și multor persoane această sumă li se pare cam mare. De aceea, dacă ești un parior care nu dispune de prea mulți bani, ar trebui să ai cont la eFortuna.

4. Se pot juca tipuri inedite de bilete

MAXIKOMBI sau DOMINO sunt tipuri de bilete la pariuri pe care le vei găsi doar la efortuna.ro. Intră AICI, și după fortuna login dă click pe Descoperă platforma din secțiunea PARIAZĂ ONLINE și vei afla cum se joacă aceste tipuri de bilete.

Tot la efortuna pariuri poți juca în varianta Lucky 6 (sau Turbo 6) și multitudinea de de cote pentru un pariu multiplicator din sistemul AKO. Indiferent de ce tip de parior ești, te asigur că ai la efortuna.ro pariuri sportive disponibile pentru toate evenimentele importante din toate sporturile (fortuna fotbal în special).

5. Oferă posibilitatea de a închide pariul

Joci biletul zilei și mai rămâi cu 2 care încep în același timp. Ce faci în acest caz dacă joci la o agenție stradală, de exemplu? Aștepți să vezi ce se întâmplă, pentru că altceva nu prea ai ce face. La Fortuna, însă, ai posibilitatea să închizi pariul în momentul respectiv. Nu vei lua suma afișată pe bilet, dar vei câștiga oricum o sumă de bani mulțumitoare și nu va mai trebui să stai în suspans la meciurile rămase.

În plus, cu opțiunea Cashout poți să mai recuperezi o parte din miză dacă meciul pe care ai pariat nu decurge așa cum te așteptai. Bineînțeles, ai la îndemână și platforma fortuna live, cu streamuri tv.

Ți-am prezentat 5 motive, dar bonusurile la Fortuna reprezintă un alt aspect deloc de neglijat.

Dacă joci deja la această casă de pariuri online ne mai poți spune și tu alte avantaje. Dacă n-ai încercat încă Fortuna pariuri online poți da click aici pentru a deschide un cont – ai bonus 100% din prima depunere, până la 500 RON!

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Save

Leave a Comment: