Top 5 motive pentru care pariorii aleg eFortuna

Top 5 motive pentru care pariorii aleg eFortuna

Atunci cand recomand cuiva sa joace la o casa de pariuri online, indiferent care ar fi, primul lucru care ma intreaba este “de ce s-o fac?“.

Pe undeva este normala aceasta intrebare, mai ales ca ea vine in general de la persoane pentru care pariurile online nu reprezinta decat riscul de a ramane fara bani pe card sau cel de a fi furat de casa de pariuri. Adica de la persoane care prefera sa mearga pe 35 de grade la o agentie stradala sa joace un bilet in loc s-o faca din confortul propriei case de pe calculator sau telefon.

De aceea m-am gandit sa fac un top 5 motive pentru care consider ca merita sa iei in calcul deschiderea unui cont la casa de pariuri online Fortuna.

1. Agentie serioasa, cu renume

Fortuna, cea mai buna casa de pariuri online din Europa centrala si de Est, a reusit sa-si faca un nume in Romania intr-o perioada relativ scurta de timp. Asta spune multe despre capacitatea companiei de a se dezvolta pe o piata care era deja obisnuita cu agentii de top, precum Unibet sau Betfair.

Cat despre seriozitate, nu trebuie sa-ti faci griji in legatura cu banii tai. Joaca normal, fara sa te gandesti sa pacalesti agentia in diverse moduri, si te pot asigura ca nu vei avea niciodata probleme cu platile.

2. Accepta depuneri si retrageri din agentiile din cartier

Fortuna-Cashoint

Nu stiu la tine in oras cum este, dar aici in Constanta am un numar foarte mare de agentii pe o raza relativ mica. Prin optiunea de a depune si de a retrage fonduri direct din agentii pot sa-mi alimentez contul oricand doresc (pe durata programului agentiei), chiar si in weekend, atunci cand de exemplu la o casa de pariuri care n-are locatii stradale nu pot alimenta contul daca n-am bani in contul bancar.

Daca ai depus o data prin intermediul agentiilor atunci vei putea sa si retragi bani direct din agentiile Fortuna. Soliciti retragerea acum, primesti un cod pe mail, te imbraci si mergi la o agentie Fortuna si gata, ai banii in mana. La alte case de pariuri online va trebui sa astepti macar 1-2 zile lucratoare pana iti ajung banii in contul bancar.

3. Se pot depune chiar si 10 RON la Fortuna

Esti un parior care in general joaca multe bilete cu mize de 1-2 RON? Atunci Fortuna este optiunea perfecta pentru tine.

Deschide cont acum, mergi intr-o agentie Fortuna si vei putea depune chiar si 10 RON, astfel vei avea bani suficienti sa-ti joci biletele in urmatoarele zile direct din fata calculatorului.

In general casele de pariuri online au limite minime la depunere de 20 RON si multor persoane aceasta suma li se pare cam mare. De aceea, daca esti un parior care nu dispune de prea multi bani, ar trebui sa ai cont la Fortuna.

4. Se pot juca tipuri inedite de bilete

MAXIKOMBI sau DOMINO sunt tipuri de bilete la pariuri pe care le vei gasi doar la Fortuna. Intra AICI pe site-ul operatorului, da click pe Descopera platforma din sectiunea PARIAZA ONLINE si vei afla cum se joaca acest tip de bilete.

5. Ofera posibilitatea de a inchide pariul

Joci un bilet cu mai multe pronosticuri si mai ramai cu doua care incep in acelasi timp. Ce faci in acest caz daca joci la FavBet, de exemplu? Astepti sa vezi ce se intampla pentru ca altceva nu prea ai ce face. La Fortuna insa ai posibilitatea sa inchizi pariul in momentul respectiv. Nu vei lua suma afisata pe bilet, dar vei castiga oricum o suma de bani multumitoare si nu mai trebuie sa stai in suspans la meciurile ramase. In plus, cu optiunea cashout poti sa mai recuperezi o parte din miza daca meciul pe care ai pariat nu decurge asa cum doresti.

Ti-am prezentat 5 motive, dar bonusurile la Fortuna reprezinta un alt aspect deloc de neglijat.

Daca joci deja la aceasta casa de pariuri online ne mai poti spune si tu alte avantaje. Daca n-ai incercat inca Fortuna online poti da click aici peentru a deschide un cont nou – ai 100% din prima depunere pana la 500 RON!

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Save

Leave a Comment:

(function($) { $('.current-menu-item a').removeAttr('href'); }(jQuery))