Caută
Close this search box.

Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 05.08.2021

ban pe ban cu ion dan

Slavia Praga a fost jalnica aseara in Ungaria, iar Karcharaba a facut praf tot meciul. In minutul 44 si-a dat autogol, iar in 50 a creat un penalty total aiurea. Speram ca astazi surprizele sa ne ocoleasca, deoarece avem mare nevoie de un bilet castigator !

ban pe ban cu ion dan

Rapid Viena – Anorthosis

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Rapid Viena si Anorthosis, meci ce conteaza pentru semifinalele calificarilor in grupele Europa League !

Rapid Viena a avut un adversar puternic in Champions League, dar au reusit sa faca fata destul de bine. Sparta Praga a reusit sa castige dubla cu scorul de 3:2 la general, dar Rapid Viena a fost „acolo” si a jucat ca o adevarata echipa. Campionatul l-au inceput de doua etape si nu au avut un start prea bun, acestia reusind sa acumuleze doar un punct pana in acest moment. Cred ca este un moment putin mai slab al echipei, dar lotul are potential si jocul se indreapta spre fagasul bun.

Astazi au o sansa buna pentru a-si reveni, iar grupele Europa League chiar sunt un obiectiv serios si realizabil pentru aceasta formatie. De cealalta parte, Anorthosis are un singur meci oficial in aceasta vara: finala Super Cupei cu Omonia, trofeu ce l-au pierdut. Campionatul nu l-au inceput, in Europa nu au jucat, iar din punctul meu de vedere echipa nu este la un nivel prea bun. Merg pe victoria celor de la Rapid Viena, iar cota este una destul de buna !

Rosenborg – Domzale

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Rosenborg si Domzale, meci ce conteaza pentru semifinalele calificarilor in grupele Europa Conference League !

Rosenborg este in plin sezon in campionatul intern si sunt la doar doua puncte de podium in acest moment. In Europa au jucat un singur tur pana acum, iar jocul prestat a fost unul de inalta calitate. Au jucat cu islandezii de la Hafnarfjordur si au trecut de ei cu scorul de 6:1 la general. Astazi au parte de un adversar de acelasi calibru si cred ca au toate sansele sa ajunga in grupele Conference League fara probleme.

De cealalta parte, Domzale este abia la inceputul sezonului, iar in trei etape au reusit sa acumuleze un singur punct. Golaverajul este unul negativ, iar jocul prestat de acestia este cu mult sub cel din sezonul trecut. In Europa au jucat doua tururi si s-au chinuit foarte mult cu adversari modesti. Prima data au intalnit echipa din Luxembrug, Hesperange, formatie pe care au batut-o cu 2:1 la general. Apoi au inregistrat acelasi scor cu Honka, o alta echipa extrem de accesibila. Nu cred ca Rosenborg va avea probleme si ma astept sa castige la scor in aceasta seara !

Ponturi Pariuri: 05.08.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!