Ce inseamna Fortuna PLUS?

Descoperă din acest articol cum poți să îți mărești câștigurile de pe biletele tale jucate la Fortuna! Află ce inseamna Fortuna PLUS și cum îți crești cotele folosindu-te de această promoție.

Ce inseamna Fortuna PLUS?

Ce este Fortuna PLUS?

Este o ofertă permanentă a acestei case de pariuri online prin care îți poți mări câștigurile de pe biletele simple. Cum faci asta:

  • intră în oferta Fortuna PLUS;
  • pariază pe una dintre echipele favorite;
  • adaugă apoi mai multe evenimente pe biletul tău.

După ce ai făcut aceste lucruri vei observa că a crescut simțitor cota oferită inițial pentru victoria echipei favorite alese din ofertă și, odată cu ea, și câștigul tău!

Concret, favoritele de la această secțiune au 4 cote dintre care să alegi: cea standard și alte 3 cote mărite suplimentare: F +4, F+7, F+11.

  • F +4 – cota favoritei e mai mare decât cea standard dacă adaugi pe bilet încă 4 evenimente cu cota minimă 1.10 fiecare;
  • F +7 – cota favoritei e mai mare decât cea standard și cota F+4 dacă adaugi pe bilet încă 7 evenimente cu cota minimă 1.10 fiecare;
  • F +11 – cota favoritei e mai mare decât cea standard și cotele F+4 și F+7 dacă adaugi pe bilet încă 11 evenimente cu cota minimă 1.10 fiecare.

Important! O singură selecție din oferta Fortuna PLUS poate fi adăugată pe un bilet.

Unde găsesc meciurile din oferta Fortuna PLUS?

Pentru a găsi evenimentele cu cote mărite la victoria favoritelor trebuie să intri pe efortuna.ro și să selectezi secțiunea corespunzătoare aflată în coloana din partea stângă a ecranului, dacă accesezi site-ul de pe laptop sau calculator.

fortuna plus desktop

Dacă accesezi site-ul de pe un telefon mobil sau tabletă, atunci trebuie să selectezi din meniul din partea de jos a ecranului secțiunea AZ – Sporturi, iar apoi apeși pe Fortuna PLUS.

fortuna plus mobil

Cum știi că pe biletul tău poți adăuga cote mai bune?

Sistemul de pariere al acestei case de pariuri online este extrem de intuitiv. El te anunță automat atunci când selecțiile tale sunt eligibile pentru ofertă, astfel ca tu să știi că poți să îți îmbunătățești cota finală.

De asemenea, pe biletul tău va apărea un mesaj și atunci când mai trebuie să adaugi ponturi ca să beneficiezi de ofertă.

bilete fortuna plus

Acum că știi ce inseamna Fortuna PLUS, unde găsești aceste cote mărite și cum te folosești de ele, tot ce îți mai rămâne este să găsești cele mai bune ponturi pariuri și să le plasezi pe biletul tău.

Dacă nu ai un cont la casa de pariuri Fortuna online poți deschide unul de pe butonul de mai jos. Beneficiezi astfel de bilete cu cote mărite + un bonus de 500 de RON la înregistrare.

Betano - casa de pariuri numarul 1 in RomaniaL1170664W000663 superbet logoL1160659W000328 public win logoL1172986W000768 L1160657W000330
100% pana la 500 RON 500 RON (primele 3 depuneri) 200% pana la 2000 RON + 500 Rotiri Gratuite 100% pana la 300 RON
Deschide Cont
Deschide Cont
Deschide Cont
Deschide Cont

Leave a Comment:

Open

Close