Ce inseamna X2 la Fortuna? Ghid de pariere

Probabil și tu ai văzut cândva pe bilete pronosticul X2 și te-ai întrebat ce inseamna X2 la Fortuna. Spun ”probabil” fiindcă mai mulți pariori au căutat răspunsul la această întrebare, motiv pentru care m-am gândit să îți expun aici toată informația de care ai nevoie.

ce inseamna x2 la fortuna

Ce înseamnă X2 la Fortuna?

Pentru a afla ce înseamnă x2 la pariuri, țin să le reamintesc pariorilor începători că orice meci de fotbal are 3 posibile pronosticuri de tip solist:

1 solist = echipa gazdă câștigă meciul

X = meciul se termină la egalitate

2 solist = echipa oaspete câștigă meciul

Pariurile de tipul 1X, 12 sau X2 mai sunt numite și pariurile cu ”șansă dublă”, deoarece pariul este câștigător în două dintre cele trei variante de rezultat prezentate mai sus.

Semnificația pariului X2 sau 1X sau 12 este următoarea:

1x = echipa gazdă câștigă sau face egal

12 = echipa gazdă sau echipa oaspete câștigă meciul (nu va fi egalitate)

X2 = echipa oaspete câștigă sau face egal

Practic, cu un pariu în șansă dublă acoperi două dintre cele 3 rezultate posibile. Din acest motiv nu vei găsi un astfel de pariu la meciurile de tenis, deoarece acolo pot fi întâlnite numai două rezultate (1 sau 2 solist).

Când merită să pariezi pe șansă dublă?

Cel mai indicat moment pentru un astfel de pariu este acela când ți-a mai rămas un singur meci de prins pe bilet, cu pronostic solist, și plasezi un nou pariu ”contră”, pe același meci.

ce inseamna x2 la fortuna

Ce este un pariu contră? Acesta te ajută să îți asiguri o parte din profit, deoarece indiferent de rezultatul meciului respectiv, unul dintre bilete îți va fi câștigător.

De exemplu, dacă ți-a mai rămas pe bilet doar un 1 solist la Manchester United – Liverpool, poți să pui un pariu X2 și acoperi astfel toate posibilitățile de câștig.

Ponturile pe șansă dublă sunt mai valoroase atunci când cotele la 1 și 2 solist sunt echilibrate. Cu cât cotele la soliști sunt mai mari, cu atât crește și valoarea cotelor la pariurile de tipul X2, 1X sau 12.

Acum că ai văzut ce inseamna X2 la Fortuna, nu uita că pariurile cu șansă dublă sunt disponibile la toate casele de pariuri online din România, simbolul X2 având aceeași însemnătate la fiecare operator.

Leave a Comment: