CFR Cluj – Dinamo Zagreb ponturi pariuri 26.08.2020

Cel mai important duel european pentru intreaga Romanie se va disputa in aceasta seara de la ora 21:00 pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Gruia unde CFR Cluj primeste vizita celor Dinamo Zagreb in turul al 2-lea al calificarilor pentru grupele UCL. De amintit faptul ca acest tur preliminar se disputa intr-o singura mansa.

 

CFR Cluj - Dinamo Zagreb ponturi pariuri 26.08.2020

CFR Cluj.

Campioana Romaniei obtine din nou biletul pentru calificarile in UCL si spera ca in acest an lucrurile sa stea mai bine fata de sezonul precedent. Echipa lui Dan Petrescu a incheiat stagiunea 2019/2020 in Liga 1 la inceputul lunii august, iar primul joc oficial l-a avut in urma cu o saptamana in Malta, in primul tur de UCL.

Clujenii au trecut la limita cu scorul de 2-0 de formatia malteza, Floriana, avand mari probleme datorita terenului sintetic. Recent a reusit sa debuteze cu dreptul si in noul sezon de campionat, scor 2-1 pe terenul celor de la Clinceni.

Un singur jucator transferat de clujeni in aceasta vara: atacantul croat de la Hermannstadt, Debeljuh.

CFR Cluj - Dinamo Zagreb statistici

Dinamo Zagreb.

Chiar daca sezonul 2019/2020 s-ar fi suspendat datorita problemelor de coronavirus care au aparut la nivel mondial, formatia din capitala Croatiei tot s-ar fi declarat ca si campioana a HNL. Dinamo a castigat titlul la pas chiar si dupa reluarea lui, ne mai avand nicio emotie spre final de unde si multe meciuri ne abordate la capacitate maxima.

Iata ca lucrurile incep sa intre din nou in miscare pentru Zagreb care a reinceput noul sezon de campionat, marcand 6 goluri rivalei Lokomotiv in prima etapa, echipa ce a terminat campionatul trecut pe locul 2. In ultima etapa de campionat Dinamo Zagreb a castigat la limita pe terenul lui Istra 1961, scor 1-0.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

CFR Cluj (4-3-3): Balgradean – Camora, Vinicius, Boli, Susic – Bordeianu, Itu, Djokovic – Deac, Rondon, Omrani

Dinamo Zagreb (4-3-3): Livakovic – Stojanovic, Ademi, Dilaver, Moubandje – Moro, Gojak, Majer – Orsic, Petkovic, Kadzior

Vezi toate cotele pentru CFR Cluj – Dinamo Zagreb!

Absenti.

  • CFR Cluj: –
  • Dinamo Zagreb: –

Istoric Confruntari Directe.

  • O singura disputa directa intre cele doua formatii si aceea in anul 2010 intr-o partida amicala cand Dinamo Zagreb trecea fara probleme de CFR Cluj, scor 4-0.

Ponturi Liga Campionilor: Celtic – Ferencvaros, cota 1.52!

Ponturi pariuri CFR Cluj – Dinamo Zagreb – Andrew.

Diferenta uriasa atunci cand ne raportam la valoarea celor doua loturi, dar cred ca acest sistem de o singura mansa s-ar putea sa fie in avantajul CFR-ului.

Clujenii nu se afla in ritmul maxim dupa o pauza de cateva saptamani, insa cred ca au capacitatea necesara sa se monteze pentru un asemenea joc. Pana la urma castigarea campionatului trecut reprezinta acest meci de 90 de minute pentru intreaga formatie din Gruia. O munca exorbitanta realizata de Deac&Co care vin dupa un sezon european fantastic in care au acumulat si mai multa experienta.

De departe Orsic&Co au cu cel putin o clasa peste lotul lui Dan Petrescu si mai multa experienta daca ne raportam la jocurile europene. Sezonul precedent a participat intr-o grupa cu Manchester City, Atalanta si Sahtior, iar cu siguranta acest lucru se va simti si in jocul croatilor care nu isi permit sa iasa la prima reprezentatie europeana din acest sezon.

Cu toate acestea, voi miza pe campioana Romaniei care sa nu uitam ca a marcat in toate jocurile din sezonul precedent de pe teren propriu din grupa de UEL. Mai ales ca se joaca intr-o singura mansa, Rondon&Co sunt obligati sa inscrie daca chiar isi doresc sa mearga mai departe.

Pronostic CFR Cluj – Dinamo Zagreb: 1-2 goluri CFR Cluj – 1.65