Cod promotional Fortuna în 2020

Cauți un cod promotional Fortuna pentru a lua bonusul de înregistrare? Citește rândurile următoare și afli tot ce ai de făcut pentru a lua bonusul de 500 RON la deschiderea contului!

cod promotional fortuna

Agenția de pariuri online Fortuna are una dintre cele mai tari oferte de bun-venit oferite pariorilor. Poți obține până la 500 RON bonus dacă urmezi instrucțiunile de mai jos.

Pentru a profita de promoție nu este nevoie să introduci vreun cod promotional Fortuna.

Iată tot ce ai de făcut:

  1. Click aici și înregistrează-te la Fortuna.
  2. Activezi în 3 zile bonusul de bun venit.
  3. Efectuezi o depunere.
  4. Rulezi de 4x suma pe bilete cu cotă minim 1.50.

Bonusul va fi creditat în contul tău în două ”tranșe”: 50% după ce ai efectuat 50% din rulaj și alți 50% când ai terminat rulajul. Apoi, suma totală obținută ca bonus trebuie rulată o singură dată, tot pe bilete cu cota minim 1.50, pentru a fi transformată în bani reali. Ai 14 zile la dispoziție să efectuezi rulajul de mai sus.

Vrei și tu bonus 500 RON? Dă click AICI și deschide cont la Fortuna!

Top 3 motive pentru care ar trebui să alegi Fortuna online, pe lângă bonus de bun venit de 500 RON:

  1. Nu ai nevoie de card bancar pentru a plasa pariuri online – faci depuneri și retrageri de bani direct din agențiile stradale ale casei de pariuri; în acest fel eviți intermediarii – precum banca sau portofele electronice de plata – și, implicit, n-ai nevoie nici de card bancar.
  2. Închizi biletele cu functia Early CashOut – ai emoții legate de un pronostic? Îl închizi imediat cu funcția CashOut; vrei să-ți asiguri un câștig înainte ca ultimele meciuri rămase pe bilet să fie finalizate? Închizi biletul instant cu funcția CashOut!
  3. Ai tipuri de bilete unice pe piață – MAXIKOMBI sau DOMINO sunt tipuri de bilete la pariuri pe care le vei găsi doar la Fortuna. Intră pe site-ul casei de pariuri, dă click pe Descoperă platforma din secțiunea PARIAZĂ ONLINE și vei afla cum se joacă acest tipuri de bilete.

Joacă AICI pariuri online la Fortuna!

Salvează

Salvează

Salvează