Cod bonus la Fortuna în 2020

cod bonus la fortuna

Agenția de pariuri online Fortuna are una dintre cele mai bune oferte de bun-venit oferite pariorilor de casele de pariuri licențiate-n România. Este vorba de bonus 100% din prima depunere până la 500 RON.

Pentru a profita de promoție nu este nevoie să introduci vreun cod bonus. Trebuie doar să dai click aici și să deschizi cont la Fortuna.

După aceea ai 3 zile la dispoziție să accepți oferta de bonus și alte 3 zile pentru a efectua prima depunere. Următorul lucru care trebuie făcut este să rulezi de 4 ori suma depusă inițial pe bilete cu cote totale de cel puțin 1.50 și contul tău va fi creditat instant cu până la 500 RON. Bonusul va trebui să fie rulat o singură dată pe cote minime de 1.50 pentru a fi transformat în bani reali.

Vrei și tu bonus 500 RON? Dă click AICI și deschide cont la Fortuna!

Top 3 motive pentru care ar trebui să alegi Fortuna online:

  1. Nu-i necesar un card bancar pentru a plasa pariuri online – faci depuneri și retrageri de bani direct din agențiile stradale ale casei de pariuri; în acest fel eviți intermediarii – precum banca sau portofele electronice de plata – și, implicit, n-ai nevoie nici de card bancar.
  2. Închizi biletele cu functia Early CashOut – ai emoții legate de un pronostic? Îl închizi imediat cu funcția CashOut; vrei să-ți asiguri un câștig înainte ca ultimele meciuri rămase pe bilet să fie finalizate? Închizi biletul instant cu funcția CashOut!
  3. Ai tipuri de bilete unice pe piață – MAXIKOMBI sau DOMINO sunt tipuri de bilete la pariuri pe care le vei găsi doar la Fortuna. Intră pe site-ul casei de pariuri, dă click pe Descoperă platforma din secțiunea PARIAZĂ ONLINE și vei afla cum se joacă acest tipuri de bilete.

Joacă AICI pariuri online la Fortuna!

Salvează

Salvează

Salvează