Biletul zilei Cota 2 – 05.08.2021

biletul zilei cota 2

Ne apropiem deja de sfarsitul primei saptamani din luna august, o luna care ar trebui sa nu ne dea prea mari emotii in obtinerea profitului cautat. Pentru azi v-am pregatit o dubla interesanta care ajunge la o cota de 2.29.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 05.08.2021

Lincoln – Slovan Bratislava (ora 19:00)

Unul dintre cele mai dezechilibrate dueluri din aceasta seara de Europa League, ni le aduce fata in fata pe reprezentanta Gibraltarului si cea a Slovaciei. Diferenta de valoare dintre cele 2 este una destul de mare.

O coincidenta interesanta este ca amandoua au fost eliminate din Liga Campionilor de CFR Cluj si Young Boys, doua echipe care se dueleaza in acest moment pentru accederea in etapa urmatoare a acestei competii.

In toate cele 4 partide jucate de Lincoln in Liga Campionilor s-a marcat cel putin un gol in fiecare repriza. In 3 din cele 4 meciuri jucate si de Slovan Bratislava in aceasta competitie europeana am avut parte de minim un gol in fiecare repriza.

Consider ca este un pronostic cu sanse mari de reusita si se merita sa profitam de aceasta cota destul de mare oferita de bookmaker.

Royal Pari – Guabira (ora 22:00)

Runda 13 din Division Profesional din Bolivia ne-a pregatit un duel intre locurile 5 si respectiv 9 doua echipe cu pretentii la partea superioara a clasamentului. Faptul ca pe Guabira o despart doar 6 puncte de locul 2, si pe Royal Pari, 2 puncte, este un lucru ce le poate incuraja pe acestea.

Recomand sa incercati si pe aceasta partida sa profitati cat mai repede de pronosticul oferit de mine, dar si cand va incepe partida pe goluri marcate in prima repriza. In 10 din cele 12 runde parcurse de Royal Pari, s-au marcat minim 3 goluri

De asemenea in 4 din ultimele 5 partide jucate de Guabira s-a marcat cel putin un gol in fiecare poarta, si in 3 din acestea s-a inscris minim 3 in 90 de minute.

Aceste echipe s-au duelat de 8 ori pana acum si doar intr-una din acestea nu s-a inverzit pronosticul GG sau 3+.