Crystal Palace – Brighton ponturi pariuri 27.09.2021

crystal palace brighton ponturi pariuri

Partida care trage cortina rundei cu numarul 6 din Premier League se va disputa la Londra pe Selhurst Park unde Crystal Palace primeste vizita celor de la Brighton. Oaspetii par de neoprit in acest start de sezon si au sansa sa urce chiar pe primul loc cu o victorie in aceasta seara de la ora 22:00.

crystal palace brighton ponturi pariuri

Crystal Palace.

Legenda franceza, Patrick Vieira, a preluat fraiele echipei londoneze insa debutul sau pe banca alb-albastrilor nu a concrezitat rezultatul dorit de conducere.

Crystal Palace a obtinut un singur succes in primele 5 runde din noua stagiune de BPL, adunand pana acum 5 puncte dintr-un total de 15, dar spera ca anul viitor sa nu se afla in prag de retrogradare pe final de sezon.

Pana la jocul din runda precedenta, formatia londoneza aduna 3 jocuri fara infrangere, remizand la rand cu Brentford (0-0) si West Ham (2-2) si reusind totodata prima victorie in fata lui Spurs (3-0). Roata s-a intors la nicio saptamana distanta cand trupa lui Vieira se deplasa pe Anfield unde Liverpool reusea sa se impuna cu 3-0.

Brighton.

Aflata la polul opus in clasamentul din BPL, trupa aceluiasi Potter care realiza lucruri minunate pe banca alb-albastrilor, isi aduce aportul in mod semnificativ si in start-ul noii stagiuni de Premier League.

In acest moment, Brighton este considerata surpriza start-ului de sezon dupa 4 victorii in 5 runde, adunand 12 puncte, mai mult decat formatii ca Leicester, Tottenham sau Arsenal ale caror bugete sunt incomparabile.

Dupa infrangerea cu Everton (0-2) care marca sfarsitul a doua victorii consecutive, iata ca trupa lui Potter a depasit rapid momentul si a legat alte doua victorii care au dus-o pana pe locul 6 in BPL. S-a impus mai intai pe terenul nou-promovatei Brentford (1-0), ca mai apoi sa isi treaca in cont cea mai importanta victorie din acest sezon, scor 2-1 in fata celor de la Leicester.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Crystal Palace (4-4-2): Guaita; Ward, Andersen, Guehi, Mitchell; McArthur, Kouyate, Gallagher; Ayew, Edouard, Zaha

Brighton (4-4-2): Sanchez; Veltman, Dunk, Duffy; March, Bissouma, Lallana, Cucurella; Trossard, Welbeck; Maupay

Absenti.

Crystal Palace:

Brighton: –

Istoric Confruntări Directe

Conform ultimelor 5 jocuri directe, doar oaspetii au avut de castigat, Brighton reusind sa se impuna odata, in timp ce Crystal Palace a semnat doua victorii.

Vrei sa plasezi cele mai tari ponturi pariuri Premier League pe platforma celor de la Superbet? Te invit sa o faci chiar acum si poti beneficia de bonusul consistent oferit de cea mai importanta agentie din Romania.

Ponturi pariuri Crystal Palace – Brighton -> Andrew.

Ma astept la o remiza in jocul de la Londra, mai mult din prisma gazdelor care vor sa faca uitata infrangerea de pe Wembley si cred ca se pot multumi cu un punct in fata unui adversar ca Brighton care este fara egal in primele 5 runde din BPL.

Crystal Palace este neinvinsa in jocurile de acasa si mai mult decat atat nu a primit gol in precedentele confruntari. A trecut la scor de neprezentare de Spurs, dar nu cred ca isi va gasi aceeasi motivatie si in jocul cu Brighton.

Brighton practica un fotbal extrem de solid in acest start de sezon, lucru confirmat prin golaverajul de 7 la 4, avand a 3-a cea mai buna defensiva din BPL, insa atacul nu exceleaza sub nicio forma. Totusi, este genul de formatie care profita de singura ocazie de gol pe care o are, insa vazand fotbalul practicat de londonezi, avem toate sansele sa asistam la o partida inchisa in aceasta seara in care fiecare formatie va fi axata mai mult pe obtinerea unui punct.

Pronostic Crystal Palace – Brighton:X solist – 3.20