Cum depun bani la Fortuna în 2021?

Vezi aici cum poți depune bani la Fortuna, care sunt metodele de plată acceptate și cum poți să efectuezi tranzacții prin intermediul lor. În cele ce urmează-ți voi prezenta toate informațiile necesare despre depunerile de bani la această casă de pariuri online. Vei vedea, de asemenea și cum este posibil să depui bani fără vreun card sau cont bancar.

fortuna depunere bani

Cum depun bani la Fortuna

Pentru a depune bani la această agenție trebuie mai întâi să te loghezi în contul de jucător. Dacă n-ai cont dă click aici pentru a crea unul.

În partea dreaptă sus a paginii, lângă numele de utilizator vei găsi un buton “Depunere“. Dă click pe el și se va deschide o fereastră de formă:

fortuna metode depunere

În partea de sus vei putea vedea toate modalitățile de plată disponibile la www.efortuna, iar pentru a o alege pe cea potrivită trebuie doar să dai click pe imaginea respectivă.

Depunerea minimă la Fortuna

Am văzut că mulți pariori întreaba ăespre depunerile minime acceptate de această agenție. În tabelul de mai jos îți prezint depunerea minimă pentru fiecare metodă de plata, precum și comisionul și timpul de procesare a tranzacției:

Metodă

Comision

Timp procesare

Depunere minimă

Card bancar

0

instant

25 RON

Skrill/Neteller

0

instant

25 RON

Paysafecard

0

instant

25 RON

Cashpoint Fortuna

0

instant

10 RON

Depunerea cu cardul la Fortuna

Depunerea cu cardul este cea mai folosită de către pariori. Mai jos îți arăt cum poți depune prin această metodă.

Mai întâi, apasă pe butonul “Depunere” așa cum ți-am arătat mai sus, iar apoi pe “Adaugă card“. Se va deschide o pagină ca-n imaginea de mai jos:

adăugare card bancar fortuna

Trebuie să introduci următoarele date ale cardului:

  • Numele titularului – să fie același ca numele folosit la înregistrarea pe site.
  • Numărul cardului – numărul de pe fața cardului bancar.
  • Luna și Anul expirării – le găsești tot pe fața cardului.

Odată ce ai adăugat cardul pe efortuna.ro va trebui doar să-l selectezi din lista de metode de plată, să introduci suma dorită pentru depunere, codul de securitate (CVV) și asta este tot!

fortuna depunere bani cu cardul

Depunerea prin Skrill/Neteller la Fortuna

Dacă vrei să folosești unul dintre cele două portofele electronice (Skrill sau Neteller) pentru a depune bani ai mai jos toate informațiile necesare.

Pentru depunerea cu Neteller va trebui să introduci suma dorită, utilizatorul Neteller și parola contului.

fortuna depunere bani neteller

Dacă vrei să depui cu Skrill atunci introduci suma dorită, apeși butonul “Depune” și vei fi redirecționat către pagina Skrill, acolo unde trebuie să te loghezi în cont și să confirmi tranzacția.

Fortuna depunere bani skrill

Depunerea cu Paysafecard la Fortuna

Efectuarea unei depuneri cu Paysafecard  este la fel de simplă. Tot ce trebuie să faci este să selectezi această metodă de plată, să introduci suma dorită și să apeși butonul “Depune“. Se va deschide o nouă fereastră, unde trebuie să te loghezi în contul Paysafecard și să confirmi tranzacția. Asta este tot!

Fortuna depunere bani paysafecardpaysafecard login

Depune fără card, prin Fortuna CashPoint

fortuna depunere bani cashpoint

În cazul în care credeai că dacă nu deții un card bancar nu poți juca la pariuri online, atunci trebuie să-ți dau o veste bună! Prin intermediul Fortuna CashPoint poți efectua depuneri fără card sau cont bancar și fără comision!

Tot ceea ce trebuie să faci este să te deplasezi în cea mai apropiată agenție Fortuna, având la tine actul de identitate. Specifici operatorului numele tău de utilizator de pe site și suma pe care vrei s-o depui și asta este tot! Vei avea imediat banii în contul și vei putea începe să pariezi!

Deschide cont AICI la Fortuna – bonus 500 RON!

Leave a Comment: