Cum folosesti free bet-urile oferite de Fortuna

Actualizare octombrie 2018: Fortuna Romania nu mai acorda freebet-uri; prin urmare acest articol nu mai este de actualitate!

freebet fortuna

Pe o piata aglomerata cum este cea a pariurilor online din Romania operatorii trebuie sa vina cu ceva care sa atraga clientii. Unii acorda bonusuri la prima depunere, altii pariuri fara riscuri, la unii ai bonus pentru pariuri multiple, la altii bonus pentru pariuri de pe mobil etc.

Casa de pariuri online Fortuna (click aici pentru a te inregistra – bonus 500 RON) pune accent pe free bet-uri sau altfel spus pariuri gratuite. Acum, cand scriu articolul acesta, agentia ofera pariuri gratuite sub trei forme: ca si recompensa daca unul din primele pariuri plasate la agentie este pierdut, ca bonus pentru pariuri pariuri de pe mobil sau ca bonus acordat la fiecare doua pariuri plasate pe meciuri de la EURO 2016. Nu insist asupra acestor oferte deoarece ele vor expira pe 10 iulie si de aceea iti recomand sa intri pe site-ul casei de pariuri pentru a vedea exact cum sunt acordate pariurile gratuite la momentul la care citesti acest articol.

Ce vreau insa sa-ti arat este modul in care poti folosi aceste free bet-uri. In prima faza trebuie sa faci biletul de pariuri la Fortuna, dand click pe cotele corespunzatoare pronosticurilor dorite. Dupa aceea va trebui sa bifezi pe talonul de pariuri casuta existenta in dreptul cuvantului Bonus. Odata bifata, acel bilet va fi jucat folosind ca miza valoarea unui pariu gratuit.

Tine cont de faptul ca la un pariu gratuit miza nu iti rambursata in cont. De exemplu daca tu ai de gand sa joci pariul gratuit de 20 RON pe o cota de 3 si pariul va fi castigat iti va rambursata suma de 40 RON, pe care o poti utiliza asa cum vrei tu, fara alte restrictii.

Avantajul acestor pariuri gratuite oferite de Fortuna chiar acesta este, ca n-ai conditii de rulaj. Pariezi pariul gratuit si daca iese nu mai conteaza ce faci apoi cu banii.

Daca vrei sa plasezi pariuri gratuite la Fortuna trebuie sa dai CLICK AICI si sa deschizi un cont!

Salvează

Salvează

Leave a Comment: