Cum iau bonusul de la Fortuna în 2022

Fortuna oferă bonus 100% din prima depunere până la 500 RON. În acest articol îți voi arăta cât de simplu este să beneficiezi de această ofertă de bun-venit.

Ia bonus 500 LEI la depunere!

Oferta expiră în curând!

cum iau bonus la fortuna

Pentru a lua bonusul Fortuna urmează pașii:

 1. Dă click aici și completează formularul de înregistrare la www.efortuna.ro.
 2. În maxim 3 zile acceptă oferta bonusului de bun-venit și efectuează o depunere.
 3. Rulează suma depusă de 4 ori pe bilete cu cota minimă 1.50.

După ce ai rulat 50% din suma depusă vei primi în cont 50% din banii depuși inițial. Mai rulezi și restul de 50% din suma depusă și îți va fi creditat contul cu încă 50% din depunere.

Îți dau și un exemplu:

 • Depui 500 RON.
 • Rulezi de 2x suma de 500 lei pe bilete în cotă de minim 1.50.
 • Primești 250 lei în cont.
 • Rulezi de 2x suma de 500 lei pe bilete în cotă de minim 1.50.
 • Mai încasezi încă 250 lei în cont.

După ce ai îndeplinit rulajul menționat mai sus, ca să transformi bonusul în bani reali mai trebuie să rulezi o singură dată suma primită ca bonus pe bilete în cotă de minim 1.50.

Vrei și tu 500 RON? Dă click AICI și deschide cont la Fortuna!

Top 3 motive pentru care pariorii români aleg Fortuna:

 1. Nu este nevoie de card bancar pentru a juca ponturi pariuri la Fortuna – mergi într-una din locațiile stradale cu cartea de identitate și suma de bani pe care vrei s-o depui în contul online și tranzacția va fi efectuată imediat. La fel, la retrageri solicită o retragere prin intermediul unei agenții stradale și-n maxim 24 de ore de la solicitare vei avea banii-n mână.
 2. Cu Early Cashout există o siguranță mai mare asupra pariurilor – se întâmplă un eveniment în meci care-ți dă pariul peste cap? Nici o problemă! La Fortuna vei putea închide pariul și astfel vei asigura o parte din posibilele pierderi. Ai prins 4 ponturi pe un bilet și la ultimul ai unele dubii? Din nou nici o problemă, închizi pariul și câștigi o sumă de bani indiferent de ce se va întâmpla ulterior în ultimul meci rămas.
 3. Ofertă de pariere variată pe sporturi – în oferta de pariuri online de la Fortuna vei găsi de la cele mai populare sporturi și până la biatlon, acrobații aeriene sau cyclo cross.

Salvează

Salvează