Cum pariez bilet sistem la Fortuna in 2022?

Atunci cand te vei apuca de pariuri pe internet probabil unul dintre cele mai dificile lucruri ti se va parea jucarea unui bilet tip sistem. La agentiile stradale mergi si-i spui operatoarei sa-ti puna biletul la minus 1 sau sa pierzi doua sau sistem 6 din 9

Ia bonus 500 LEI la depunere!

Oferta expiră în curând!

fortuna pariuri în sistem

Dar cum procedezi cand vrei sa pariezi un sistem online?

Raspunsul la aceasta intrebare il vei afla daca vei citi in continuare acest articolul. Exemplul meu este dat la agentia de pariuri online Fortuna dar poti juca un sistem aproximativ la fel si alte agentii de pariuri pe net. N-am ales Fortuna la intamplare, ci pentru ca este casa de pariuri online la care joaca cei mai multi pariori incepatori.

Deschide cont AICI la Fortuna – Ai bonus pana la 500 RON la prima depunere!

Primul lucru pentru a juca pariuri la Fortuna tip sistem trebuie, bineinteles, sa selectezi pronosticurile. Asta este simplu, procedezi la fel ca atunci cand vrei sa faci un bilet online pentru a merge cu el sa-l joci la agentia de la colt sa-l pui cu un cod. Dupa ce ai ales primul pronostic in partea dreapta a paginii web a site-ului Fortuna vei gasi talonul de pariuri.

Pe el va trebui sa scrii miza dorita in dreptul sistemului pe care vrei sa-l joci. Daca vrei sa joci un bilet multiplu atunci vei alege sistemul care are in dreptul lui numarul similar cu numarul de pronosticuri de pe bilet. Astfel scrii miza in casuta corespunzatoare.

De exemplu in imaginea de mai jos daca as scrie 10 in dreptul la Sistem (3) (4pariuri) ar insemna ca voi paria un total de 40 RON pe un sistem 3 din 4. Miza totala este calculata ca produsul dintre suma scrisa de tine si numarul de pariuri din dreptul casutei respective. Daca ai scrie 15 in dreptul ultimei casute din imaginea de mai sus atunci miza totala ar fi 15 RON x 15 pariuri = 225 RON.

Tine cont de faptul ca la pariuri online miza scrisa de tine se va inmulti cu numarul de pronosticuri. Subliniez acest lucru deoarece la agentiile stradale miza se imparte la numarul de combinatii. Daca voiai sa joci un sistem Lucky 15 offline si-i spuneai operatoarei ca vrei sa pariezi 15 RON atunci ai fi avut pe varianta o miza de doar 1 RON. Acesta este un aspect extrem de important si bine de stiut, deoarece un bilet plasat nu mai poate fi „stornat” asa cum se intampla offline.

Ce avantaj ofera Fortuna pariorilor care joaca sisteme la pariuri?

Principalul avantaj si singurul despre care voi scrie in acest articol este cel al mizei minime pe varianta. La alte case de pariuri nu se poate juca mai putin de 1 RON pe varianta, in timp ce la Fortuna online miza minima este de doar 0.39 RON. Pentru cei care joaca mize mici la pariuri acest aspect este important poate decisiv in alegerea casei de pariuri.

Ca sa te obisnuiesti cu pariurile tip sistem sfatul meu este ca dupa ce deschizi cont sa mergi intr-o agentie stradala Fortuna cu username-ul contului si cu buletinul si sa depui 10 RON (o suma minima accesibila oricui).

Astfel, chiar daca ar fi sa gresesti ceva, atunci cand joci primul sistem online pariul nu-ti va fi acceptat daca miza totala va fi mai mare de 10 RON, iar daca va fi mai mica atunci nu vei pierde decat 10 RON. Gandeste-te ca n-ai pariat pana acum niciodata sistem online depui 1.000 RON si din greseala in loc sa joci 100 RON pe un sistem 3 din 4, asa cum ti-ai dori, joci 100 RON pe fiecare varianta a sistemului, adica un total de 600 RON.

Joaca si tu AICI bilete in sistem la casa de pariuri online Fortuna!

Salvează

Salvează

Salvează

Leave a Comment: