Cum pariez de pe mobil la Fortuna in 2021

Agentia de pariuri online Fortuna bet are site-ul optimizat pentru pariuri de pe telefon si tableta. Prin urmare daca vrei sa beneficiezi de 100% din prima depunere pana la 500 RON si sa pariezi la cea mai buna casa de pariuri online care activeaza si offline iti recomand sa dai click aici pentru a deschide cont.

Fortuna pariuri de pe mobil

Atunci cand vei accesa site-ul site-ul Fortuna de pe mobil se va deschide o pagina precum cea din imaginea de mai jos (la momentul la care citesti acest articol poate fi totusi putin diferita prima pagina).

Fortuna website mobile

Dai click pe Conectare pentru a te loga in cont si apoi ai mai multe optiuni:

  1. Accesezi unul din meciurile live pentru a paria in timp real.
  2. Dai click pe ASTAZI si vei vedea evenimentele care vor incepe in ziua respectiva.
  3. Dai click pe CEL MAI FRECVENT PARIATE MECIURI si vezi care sunt cele mai jucate pariuri.
  4. Dai click pe unul din SPORT si apoi pe unul din sporturile din lista pentru a cauta un anumit meci.
  5. Dai click pe cele 3 liniute din partea stanga sus, se va deschide o pagina precum cea de mai jos si acolo unde scrie Cautare scrii numele echipei sau jucatorului pe care vrei sa pariezi.

Eu in continuare voi urma punctul 4 din lista de mai sus. Am dat click pe SPORT si apoi pe Fotbal. Acum aleg tara si competitia, sa zicem Italia 1. In prim plan imi sunt afisate meciurile din competitia respectiva disponibila pentru pariuri si cotele pentru pronosticurile 1-X-2 si sansa 1x si x2.

Fortuna ofertă pariuri pe mobil

Daca vrei sa vezi toate tipurile de pariuri pentru un anumit meci pur si simplu dai click pe meciul in cauza sau pe numarul din dreptul lui (de exemplu +64 la Frosinone x Empoli).

Ar putea fi de interes și: Top aplicatii de mobil pentru pariuri

Cum joci un pariu single (SOLO) de pe mobil la Fortuna?

Alegerea pariului dorit se face simplu, dand click pe cota acestuia. Vei vedea ca in partea dreapta joc ca va aparea cifra 1 pe fundalul unui cerc galben  sau cifra 2 (pentru 2 pronosticuri) etc.

Fortuna pariuri de pe mobil - bilet SOLO

In cazul in care vrei sa joci un pariu single da click pe acel cerc din partea dreapta jos si-ti va fi afisat biletul de pariuri. Aici trebui sa scrii miza dorita si sa dai click pe Pariaza x Lei (eu nu m-am mai logat in cont, de aceea nu-mi apare vizibil acel buton).
Fortuna pariuri de pe mobil - plasare bilet SOLO

Joaca ACUM un bilet SOLO la Fortuna!

Cum joci un pariu multiplu (AKO) de pe mobil la Fortuna?

Atunci cand selectezi minim 2 pronosticuri biletul de pariuri va fi schimbat automat in AKO. Scrie miza pe care vrei s-o joci, da click pe Pariaza x Lei si ai jucat un bilet multiplu la Fortuna.

fortuna pariuri de pe mobil - bilet AKO

Joaca AICI un bilet AKO la Fortuna!

Cum joci un pariu tip MAXIKOMBI si un pariu de tip DOMINO de pe mobil la Fortuna?

Ce sunt pariurile MAXIKOMBI si DOMINO afli din articolul Tipuri noi de pariuri la Fortuna. Pentru a juca un astfel de bilet trebuie sa dai click pe AKO pe talonul de pariuri (sub Prematch) si-ti vor aparea in prim-plan pe ecran toate cele 3 tipuri de bilete disponibile, la fel ca in imaginea de mai jos.

Fortuna pariuri de pe mobil - bilet MAXIKOMBI

Ai putut vedea in acest articol cum se pariaza de pe mobil la casa de pariuri online Fortuna. In cazul in care ai vreo nelamurire nu ezita sa o postezi in sectiunea de comentarii din subsolul acestui articol.

Deschide cont AICI la Fortuna si ia bonusul de 500 LEI!