Cum retrag banii de la Fortuna în 2022?

N-ai mai efectuat până acum nicio retragere de la Fortuna? Vrei să afli care sunt metodele de plată disponibile prin care câștigurile pot ajunge în „buzunarul” tău? Te afli-n locul potrivit deoarece în cele ce urmează-ți voi prezenta toate detaliile legate de retragerile de fonduri de la această casă de pariuri online.

Ia bonus 500 LEI la depunere!

Oferta expiră în curând!

Cum retragi banii de la Fortuna?

Pentru a retrage câștigurile de la această agenție mai întâi loghează-te în cont.

În partea de sus a paginii de pariuri Fortuna, lângă numele de utilizator vei vedea butonul "Contul meu". Dă click pe el și se va deschide o nouă fereastră, acolo unde trebuie să selectezi din partea de sus secțiunea "Casierie". Din meniul afișat alege "Retragere" și ar trebui să-ți fie afișată o pagină de forma următoare:

cum retrag banii de la fortuna

Acum vei putea observa toate metodele de retragere disponibile. Deoarece eu am depus cu cardul bancar, doar aceste 3 metode sunt eligibile. Mai jos îți voi prezenta întreaga listă de metode de plată acceptate.

Care este retragerea minimă de la Fortuna?

Am auzit mulți pariori care întreabă cât este retragerea minimă acceptată de această agenție. În tabelul de mai jos îți prezint suma minimă care poate fi retrasă pentru fiecare metodă-n parte, precum și comisionul perceput și timpul de procesare al tranzacțiilor:

Metodă

Comision

Timp procesare

Retragere minimă

Card bancar

0

2-5 zile

50 RON

Transfer bancar

0

2-5 zile

100 RON

Skrill/Neteller

0

instant

50 RON

Agenții / Fortuna CashPoint

0

instant

10 RON

Retragere de la Fortuna prin card bancar

Este foarte simplu să retragi bani pe un card bancar. Presupun că deja ai înregistrat cardul când ai efectuat depunerea. Trebuie doar să alegi din lista de metode de plată cardul asociat contului tău, să introduci suma dorită și să apeși pe "Retrage".

retragere pe card de la fortuna

Retragere de la Fortuna prin card bancar

Practic retragerea prin transfer bancar este similară celei pe card. Dezavantajul în această situație este că avem retragerea minimă de 100 RON.

Selectezi "Transfer bancar" din lista de metode de plată, introduci suma, apeși pe butonul "Retrage", iar banii vor ajunge în contul tău în 2-5 zile.

retragere prin transfer bancar fortuna

Retragere bani prin Skrill/Neteller de la Fortuna

Aceste metode de retragere sunt disponibile doar dacă ai efectuat în prealabil o depunere cu ele. Tot ceea ce trebuie să faci este să introduci adresa de e-mail a contului, suma pe care vrei s-o retragi și să apeși pe butonul "Retrage".

Retragere bani de la Fortuna prin CashPoint

depunere prin fortuna cashpoint

Te prezinți la cea mai apropiată agenție de pariuri Fortuna, împreună cu actul de identitate, numele de utilizator de pe site și codul de rezervare. Ține cont că poți retrage din agențiile cashpoint doar dacă ai depus cel puțin o data prin această metodă.

Înainte de a merge la agenție să ridici banii trebuie să selectezi opțiunea "Agenții", în secțiunea de metode de plată, să introduci suma dorită pentru retragere și să alegi din listă agenția de la care vrei să ridici câștigul. Vei primi pe e-mail un cod de confirmare, pe care trebuie să-l specifici operatorului din agenție.

retragere prin fortuna cashpoint

Leave a Comment:

2 comments
Add Your Reply