Cum retrag banii de la Fortuna?

Nu ai mai efectuat pana acum nicio retragere de bani de la Fortuna? Vrei sa afli care sunt metodele de plata disponibile prin care castigurile inregistrate pot ajunge in “buzunarul” tau? Te afli in locul potrivit, deoarece, in cele ce urmeaza iti voi prezenta toate detaliile legate de retragerile de fonduri de la aceasta casa de pariuri online.

cum retrag banii de la fortuna

Cum retragi banii de la Fortuna?

Pentru a retrage castigurile de la aceasta agentie, mai intai logheaza-te aici in contul de jucator.

In partea de sus a paginii de pariuri Fortuna, langa numele de utilizator vei vedea butonul "Contul meu". Da click pe el si se va deschide o noua fereastra, acolo unde trebuie sa selectezi din partea de sus sectiunea "Casierie". Din meniul afisat alegi "Retragere" si ar trebui sa vezi o pagina de forma urmatoare:

cum retrag banii de la fortuna

Acum vei putea observa toate metodele de retragere disponibile. Deoarece eu am depus cu cardul bancar, doar aceste 3 metode sunt eligibile, dar mai jos iti voi prezenta intreaga lista de metode de plata acceptate.

Care este retragerea minima de la Fortuna?

Am auzit multi pariori care intreaba cat este retragerea minima acceptata de aceasta agentie. In tabelul de mai jos iti prezint suma minima ce poate fi retrasa pentru fiecare metoda in parte, precum si comisionul perceput si timpul de procesare al tranzactiilor:

Metoda

Comision

Timp procesare

Retragere minima

Card bancar

0

2-5 zile

50 RON

Transfer bancar

0

2-5 zile

100 RON

Skrill/Neteller

0

instant

50 RON

Agentii / Fortuna CashPoint

0

instant

10 RON

Retragere de la Fortuna prin card bancar

Este foarte simplu sa retragi banii pe un card bancar. Presupun ca deja ai inregistrat cardul cand ai efectuat depunerea. Asadar, trebuie doar sa alegi din lista de metode de plata cardul asociat contului tau, sa introduci suma dorita si sa apesi pe "Retrage".

retragere pe card de la fortuna

Retragere de la Fortuna prin card bancar

Practic retragerea prin transfer bancar este similara celei pe card, dezavantajul in aceasta situatie fiind ca retragerea minima este de 100 RON. Selectezi "Transfer bancar" din lista de metode de plata, introduci suma, apesi pe butonul "Retrage", iar banii vor ajunge in contul tau in 2-5 zile.

retragere prin transfer bancar fortuna

Retragere bani prin Skrill/Neteller de la Fortuna

Aceste metode de retragere sunt disponibile doar daca ai efectuat in prealabil o depunere cu ele. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa introduci adresa de e-mail a contului, suma pe care vrei s-o retragi si sa apesi pe butonul "Retrage".

Retragere bani de la Fortuna prin CashPoint

depunere prin fortuna cashpoint

Te prezinti la cea mai apropiata agentie de pariuri Fortuna, impreuna cu actul de identitate, numele de utilizator de pe site si codul de rezervare, specifici suma care vrei s-o retragi din contul de pariuri, iar operatorul iti va inmana respectiva suma de bani. Tine cont ca poti retrage din agentii doar daca ai depus cel putin o data prin aceasta metoda.

Inainte de a merge la agentie sa soliciti o retragere de pe site-ul operatorului. Selectezi optiunea "Agentii", introduci suma dorita pentru retragere si alegi din lista agentia de la care vrei sa ridici castigul. Vei primi pe e-mail un cod de confirmare, pe care trebuie sa il specifici operatorului din agentie.

retragere prin fortuna cashpoint

Leave a Comment:

(function($) { $('.current-menu-item a').removeAttr('href'); }(jQuery))