Cum șterg / închid contul la Fortuna

În cazul în care dorești să iei o pauză de la jocurile de noroc online, la Fortuna o poți face foarte simplu.

Vezi în continuarea articolului pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a-ți șterge/închide contul tău de jucător la Fortuna.

Ia bonus 500 LEI la depunere!

Oferta expiră în curând!

 

cum sterg/inchid cont la fortuna

Pentru început, trebuie precizat faptul că nu vei putea șterge integral contul, deoarece unele informații (precum cele de logare) vor rămâne stocate în baza de date a operatorului.

Cum închid contul la Fortuna?

Pentru a-ți închide contul de jucător la Fortuna trebuie să comunici cu Serviciul de Asistență pentru clienți prin următoarele canale de comunicare:

  • prin e-mail, la adresa [email protected] (non-stop).
  • telefonic, la numărul 031.423.15.00 (zilnic, în intervalul 10:00 – 22:00).
  • sau prin intermediul chat-ului – zilnic, în intervalul 10:00 – 22:00.

Notă: Înainte de a trimite solicitarea de închidere a contului, este de preferat să retragi toate sumele de bani existente în cont pentru a nu rămâne cu banii blocați.

Citește și: Case de pariuri deschise azi

În mesajul pe care îl trimiți trebuie să menționezi perioada pentru care vrei să ai contul închis; poți opta pentru o lună, 3 luni, definitiv sau pentru o perioadă de timp setată de tine.

Odată ce ai ales să îți încetezi activitatea pe site-ul efortuna.ro, vei fi înregistrat în mod automat și astfel nu vei mai avea posibilitatea de a înregistra pariuri până la finalizarea termenului de excludere.

Totuși, este important de menționat faptul că poți cere să te auto-excluzi doar pentru un anumit serviciu (pariuri sportive, loto, casino) – în această situație, auto-excluderea nu va produce efecte asupra serviciilor pentru care nu s-a solicitat oprirea activității.

De reținut faptul că dacă ți-ai închis contul de jucător la Fortuna, nu îți vei mai putea crea altul pe viitor.

Contul mai poate fi închis și ca urmare a auto-excluderii datorate dependenței de jocurile de noroc. În situația în care contul tău a fost închis pentru acest motiv, atunci acest cont nu mai poate fi redeschis pentru o perioadă de cel puțin 6 luni.

 

Vezi TOP case de pariuri online!

Leave a Comment: