Descoperă cât de ușor este să joci sisteme cu baze la Fortuna!

Actualizare 29 decembrie 2018: La Fortuna nu poti juca bilet in sistem cu baza in 2020!

pariuri în sistem la fortuna

Ce faci atunci cand ai 2-3 pariuri care ti se par foarte sigure si alte 3-4 pariuri mai riscante? Imparti pronosticurile in doua si faci bilete separate cu fiecare? Da, este o varianta si aceasta dar eu vin cu o alternativa si mai buna: pariurile in sistem cu baze.

Daca ai incredere in mai multe pronosticuri atunci le poti lua pe acestea ca si baze pe un bilet. Pe acelasi bilet adaugi si celelalte pronosticuri, care le consideri mai riscante, doar ca pe acestea din urma le vei juca in sistem. Trebuie sa ai in vedere faptul ca este necesar ca toate bazele sa fie castigatoare pentru a avea o sanse de castig. Altfel, daca prinzi 3 din 4 baze si la sistem 9 din 11 prinzi toate cele 11 pronosticuri nu vei lua nici macar un ban.

Atunci cand joci pariuri in sistem cu baze trebuie sa te orientezi la pariuri cat mai sigure ca si baze, alaturi de care sa adaugi pariuri mai riscante in sistem. Eu de exemplu caut sa-mi fac o baza de cota maxim 4 din 3-4 pronosticuri si apoi joc pronosticuri de cota 2+ in sistem. Bineinteles ca inainte trebuie sa fac si niste calcule ca nu-i prea placut sa joc un sistem cu baze cu 10 RON si sa ma trezesc ca prind bazele si o parte din pronosticurile in sistem si castig 5-6 RON. De aceea spun ca pariurile in sistem ar trebui sa fie ceva mai riscante.

Poti juca pariuri cu baze si in modul urmator: bazele 2-3 pronosticuri care sa faca cota totala de aproximativ 3, in sistem pariuri de tipul 1 pauza / 2 final, sa zicem in sistem din 1 din 4. Astfel daca ies bazele si unul din cele 4 pronosticuri pauza / final vei castiga de peste 60 de ori valoarea mizei pe varianta. Este o idee, fiecare se poate adapta.

Atunci cand joci pariuri cu baze online este foarte important sa tii cont de 2 aspecte. In primul rand agentia de pariuri pe net sa accepte pariuri cu baza, deoarece sunt si agentii la care nu pot fi jucate astfel de sisteme si in al doilea rand de miza minima per varianta, deoarece un sistem 3 baze si 6 din 9, de exemplu, inseamna 84 de variante. Daca miza minima per varianta este de 2 RON atunci va trebui sa pariezi 168 RON. In schimb este o casa de pariuri online la care se poate paria doar 0.39 RON pe varianta, astfel ca la un sistem precum cel descris de mine mai sus ar fi o miza totala mai mica de 33 RON.

La Fortuna este posibila o astfel de miza, pariurile cu baze se pot juca extrem de simplu. Imaginea de mai jos cred ca este destul de sugestiva. Mai intai adaugi pronosticurile pe bilet, apoi dai click pe Baze, deorece initial este selectata categoria Standard. Cand ai comutat in Baze vei observa ca in dreptul fiecarui pronostic iti apare o casuta. Pariurile care vrei sa fie baze trebuie sa le bifezi, asa cum am facut eu in imaginea de mai jos. Dupa care treci la alegerea sistemului. Eu in imagine am optat pentru un sistem 3 din 4 cu 2 baze cu o miza de 10 RON pe varianta, adica o miza totala de 40 RON. Ca sa castig acest bilet trebuie sa prind obligatoriu cele 2 baze si minim 3 din celelalte 4 pronosticuri.

pariuri-sistem-cu-baze-la-Fortuna Ai vazut cat de simplu este sa joci un pariu cu baze la Fortuna?

Deschide AICI un cont si joaca si tu astfel de pariuri – ai 100% din prima depunere pana la 500 RON!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Leave a Comment: