Aplicatie Fortuna – Pariuri pentru Android in 2021

Odata cu modificarea interfetei site-ului web, agentia Fortuna a lansat si o noua aplicatie de pariuri pentru Android. Au fost introduse multe functii interesante si in acelasi timp folositoare, care cu siguranta te vor impresiona. Vezi in randurile urmatoare cum descarci noua aplicatie si ce facilitati iti ofera aceasta.

noua aplicatie de pariuri fortuna pentru android

Cum descarci aplicatia Fortuna?

Pentru a descarca aplicatia de pariuri pentru Android trebuie sa accesezi de pe dispozitivul tau mobil adresa: download.efortuna.ro.

In acea pagina vei gasi un buton "Descarca aplicatia" pe care daca apesi va porni download-ul aplicatiei Fortuna. Dupa finalizarea descarcarii, trebuie doar sa mai instalezi aplicatia.

In cazul in care primesti un mesaj de avertizare, nu te speria. Nu e nicio problema. Trebuie sa mergi in meniul telefonului - Setari - Securitate - Activeaza surse necunoscute si asta este tot. Acest pas trebuie facut pentru ca magazinul Google Play nu accepta aplicatii ce au legatura cu jocurile de noroc.

Care sunt noile functii ale aplicatiei Fortuna pentru Android?

Probabil te intrebi care sunt diferentele fata de vechea aplicatie. Daca vei instala noua aplicatie cu siguranta vei observa imbunatatirile foarte repede, insa mai jos ti le prezint eu succint:

  • Touch ID - daca ai un telefon cu scanner de amprenta, atunci te poti loga imediat in contul de pariuri; nu mai este nevoie sa introduci userul si parola, ci te vei loga prin amprenta in cateva secunde.
  • Statistici - pentru ca e important sa pariezi informat, in aplicatia Fortuna vei avea statistici detaliate direct in pagina de pariuri; cu o simpla apasare pe butonul potrivit vei obtine toate informatiile necesare despre un meci.
  • Pariu instant - in pariuri uneori orice secunda e importanta, de aceea operatorul s-a gandit sa faca mai rapida plasarea pariurilor; acum cu doar doua atingeri iti plasezi in cateva secunde pronosticul dorit.
  • Match tracker - vei sa afli ce se intampla in meciul pe care il urmaresti? Acum aplicatia Fortuna ofera "Match tracker", acolo unde poti vedea in timp real desfasurarea evenimentelor din teren.
  • Streams - urmareste in transmisiune live video cele mai tari evenimente sportive direct pe telefonul tau mobil.
  • Notificari - aplicatia iti trimite notificari de fiecare data cand un bilet plasat este castigator; de asemenea, esti instiintat si cu privire la bonusurile pe care le primesti.

Dupa cum poti observa, au fost aduse destule imbunatatiri, dar acest lucru il vei observa odata ce incepi sa folosesti aplicatia. Dupa parerea mea, toate functiile introduse sunt de mare ajutor, iar Fortuna are in sfarsit una dintre cele mai bune aplicatii de pariuri pentru Android.

Întrebări frecvente aplicație Fortuna

Există aplicație Fortuna pentru sisteme iOS și Android?

Da. Ca orice casă de pariuri care se respectă, Fortuna a dezvoltat aplicații pentru ambele sisteme de operare, iOS și Android.

De unde descarc Fortuna apk?

Pentru dispozitive cu sistem iOS e simplu: din AppStore. Pentru celelalte dispozitive va trebui să descarci fișierul .apk de la adresa indicată în articolul de mai sus. Tot acolo găsești toți pașii de urmat în instalarea aplicației.

Ce funcții are aplicația Fortuna pentru Android?

Printre cele mai importante funcții prezente sunt cele de Touch ID (nu mai stai să introduci numele și parola când te loghezi în cont), Match Tracker, Streams și notificările. Vezi în articol ce presupune fiecare dintre aceste funcții.

Pot paria de pe telefon dacă nu am instalată aplicația mobilă?

Da. Poți deschide site-ul direct în browser pe telefonul mobil, însă nu te vei bucura de serviciile operatorului la aceeași calitate ca și în aplicație. Navigarea va fi mai dificilă, la fel și viteza de încărcare a paginilor.

Leave a Comment: