Fortuna – aplicatia de pariuri pentru Android in 2021

Casa de pariuri online Fortuna are o aplicatie de pariuri pentru Android. La ultima actualizare a acesteia au fost introduse multe functii interesante si in acelasi timp folositoare, care cu siguranta te vor impresiona. Vezi in randurile urmatoare cum descarci aplicatia Fortuna pentru Android si ce facilitati iti ofera aceasta.

Fortuna app Android

Cum descarci aplicatia Fortuna?

Pentru a descarca aplicatia de pariuri online pentru Android trebuie sa accesezi de pe dispozitivul tau mobil adresa: download.efortuna.ro.

In acea pagina vei gasi un buton “Descarca aplicatia” pe care daca apesi va porni descarcarea aplicatiei Fortuna. Dupa finalizarea descarcarii trebuie doar sa mai instalezi aplicatia.

In cazul in care primesti un mesaj de avertizare nu te speria. Nu este nicio problema! Trebuie sa mergi in meniul telefonului – Setari – Securitate – Activeaza surse necunoscute si asta este tot. Acest pas trebuie facut pentru ca magazinul Google Play nu accepta aplicatii ce au legatura cu jocurile de noroc.

Care sunt functiile aplicatiei Fortuna pentru Android?

Iti prezint in continuare functiile de care beneficiezi daca alegi sa joci pariuri online din aplicatia Fortuna pentru Android:

  • Touch ID – daca ai un telefon cu scanner de amprenta, atunci te poti loga imediat in contul de pariuri de la Fortuna; nu mai este nevoie sa introduci username si parola, ci te vei loga prin amprenta in cateva secunde.
  • Statistici – pentru ca este important sa pariezi informat, in aplicatia Fortuna vei avea statistici detaliate direct in pagina de pariuri; cu o simpla apasare pe butonul potrivit vei obtine toate informatiile necesare despre un meci.
  • Pariu instant – in pariuri uneori orice secunda este importanta, de aceea operatorul s-a gandit sa faca mai rapida plasarea pariurilor; acum cu doar 2 atingeri iti plasezi in cateva secunde pronosticul dorit.
  • Match tracker – vei sa afli ce se intampla in meciul pe care il urmaresti? Acum aplicatia Fortuna ofera “Match tracker”, acolo unde poti vedea in timp real desfasurarea evenimentelor din teren.
  • Streams – urmareste in transmisiune live video cele mai tari evenimente sportive direct pe telefonul tau mobil.
  • Notificari – aplicatia iti trimite notificari de fiecare data cand un bilet plasat este castigator; de asemenea, esti instiintat si cu privire la bonusurile pe care le primesti.

Dupa cum poti observa Fortuna are foarte multe functii utile in aplicatia pentru Android.

Leave a Comment: