• Home »
  • Fortuna »

Fortuna Bet – casa de pariuri online ideala pentru pariurile pe tenis in 2021

Tenisul este al doilea sport ca si interes in randul pariorilor, bineinteles dupa fotbal. Atunci cand alegi sa joci pariuri pe tenis trebuie sa alegi o casa de pariuri care sa-ti satisfaca asteptarile. La momentul actual consider ca nu sunt foarte multe alternative viabile, iar una dintre ele este Fortuna (deschide cont acum – bonus pana la 500 RON cash).

FORTUNA pariuri pe tenis

Oferta Fortuna de pariuri pe tenis este foarte vasta, atat pre-meci cat si live. De exemplu, la ora la care a fost scris acest articol (6:30) sunt 10 meciuri de tenis pe care se poate paria live. Ai si componenta de scor tenis live disponibila pentru toate meciurile importante. Vorbim de o zi de joi, cand turneele de tenis sunt in fazele finale si nu mai sunt atatea meciuri precum la inceputul saptamanii si mai vorbim de ora 6 dimineata. Avem asadar 10 meciuri, un numar foarte mare chiar si pentru agentiile de pariuri consacrate.

Pe langa oferta live am mai aruncat o privire si peste oferta pre-meci. Aici lucrurile nu stau la fel de bine la ora scrierii articolului, dar cu siguranta se va face update la oferta in orele urmatoare, astfel incat sa avem optiuni suficiente de pariere.

Nu-n ultimul rand la pariuri, in general, conteaza si cotele oferite de agentii, iar din acest punct de vedere pot spune ca Fortuna nu sta rau. Este adevarat ca poate sta si mai bine, dar cu un payout mediu de peste 93% detroneaza alte agentii cum ar fi Stanleybet sau Sportingbet, acestea fiind doar primele nume care-mi vin acum in minte.

Una peste alta pot spune ca daca preferi sa joci pronosticuri tenis si vei alege Fortuna nu vei regreta. La momentul actual nu avem un turneu important si nu pot spune ceva concret, dar in trecut am avut parte mai mereu de bonusuri la Fortuna pentru turneele foarte importante.

Pariaza AICI pe meciuri de tenis la Fortuna – Ai bonus pana la 500 RON!

Leave a Comment: