Fortuna iti ofera o aplicatie pentru pariuri de pe telefon in 2021

In general cand aleg o casa de pariuri unde sa-mi joc pariurile ma orientez in functie de cateva aspecte, nu fac alegerea la intamplare. Primul lucru luat in calcul este reprezentat de cotele oferite. Agentiile ramase dupa ce am cernut “sita” prima data le trec printr-o noua sita: interfata de pariuri pe mobil.

fortuna aplicație mobil

Acest reper este foarte important pentru mine deoarece 8 ore sunt la job pe drumuri, seara vin acasa si mai ies la plimbare sau la o bere cu prietenii. Astfel ajung sa stau la laptop maxim 2 ore pe zi, timp insuficient pentru a juca biletul zilei. Prin urmare ma intereseaza sa joc la o casa de pariuri care are site-ul optimizat pentru mobil care se misca bine, sa nu-mi fie dificil sa plasez pariuri oriunde m-as afla.

Cel putin din analiza proprie 2 case de pariuri imi satisfac poftele: cote bune si pariuri de pe mobil usor de plasat. Acestea sunt Betano si Efortuna, iar la ultima am decis in cele din urma sa-mi depun banii si sa joc; o fac de cativa luni si nu ma pot plange.

La Fortuna (deschide cont acum – bonus 500 RON) se pot plasa pariuri direct din aplicatia pentru mobil. Pentru dispozitive pe iOS este nevoie de o versiune minima de iOS 8, iar pentru dispozitive pe Android versiunea minima pentru a putea descarca aplicatia este Android 4.4.

As mai vrea sa-ti spun in final ca la Fortuna pe mobil ai posibilitatea de a face cam aceleasi lucruri care le poti face de pe pc sau laptop, de la depunerea si retragerea banilor si pana la inchiderea pariului.

Pariaza AICI de pe telefon la casa de pariuri online Fortuna!

Leave a Comment: