Kairat Almaty – Alashkert ponturi pariuri 05.08.2021

kairat almaty alashkert ponturi pariuri

Kairat Almaty si Alashkert se vor infrunta joi seara de la ora 17.00 pe Almaty Ortalyk Stadion in cadrul primei manse a Turului 3 Preliminar Europa League. Ambele formatii au fost deja eliminate din Champions League, iar miza este una foarte mare.

kairat almaty alashkert ponturi pariuri

Kairat Almaty.

Campioana Kazakhstanului a disputat deja doua tururi preliminare in Champions League, daca in primul a reusit sa treaca de Maccabi Haifa dupa 1-1 in deplasare si 2-0 pe teren propriu, in urmatorul s-a impus acasa cu 2-1 in fata celor de la Steaua Rosie Belgrad, dar in retur a pierdut 5-0.

Campionatul intern inca nu a inceput, dar a disputat deja 4 meciuri in cupa, reusind sa castige doar doua dintre ele, aceste jocuri au ajutat-o sa aiba ritm in vedrea confruntarilor europene.

Paricipa cu regularitate in intrecerile intercluburi europene din 2015 si pana in prezent, insa exceptand sezonul 2015/2016, cand a evoluat in grupele Europa League, nu a reusit sa depaseasca turul 3 preliminar.

Alashkert.

Asemeni adversarei sale vine dupa doua tururi preliminare disputate in Champions League, competitie in care insa nu a obtinut nicio victorie in timp regulamentar, de galezii de la Connah”s trecand in extra time.

In dubla urmatoare Sheriff Tiraspol nu i-a oferit nicio sansa impunandu-se atat in deplasare cat si pe teren propriu, 1-0, respectiv 3-1. Nu a avut un debut pozitiv nici in campionatul intern unde in prima etapa a fost zdrobita chiar pe teren propriu de Arat Armenia cu scorul de 3-0.

Competitiile europene au fost un taram interzis in scurta istorie a participarilor sale, maximul atins a fost turul 3 preliminar si asta doar in doua randuri din 9 incercari. Cu atat mai mult trebuiau evitate ponturi pariuri Champions League pe victoria sa.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Kairat Almaty (4-3-3): Ustimenko – Mikanovic, Dugalic, Alip, Keyler – Palyakow, Abiken, Hovhannisyan – Shushenachev, Vagner Love, Kante.

Alashkert (4-5-1): Yurchenko – Cameta, Voskanyan, Kadio, Boljevic, James – Khurtsidze, Hovsepyan, Grigoryan, Davidyan – Embalo.

Vezi aici toate cotele pentru Kairat Almaty – Alashkert!

Absenti.

Kairat Almaty: Jacek Goralski, Nebojsa Kosovic, Gafurzhan Suyumbaev, Joao Paulo – accidentati; Stas Pokatilov, Macky Bagnack – Covid19.

Alashkert: nu sunt.

Istoric confruntari directe.

Cele doua formatii s-au mai infruntat in anul 2015 si tot in preliminariile Europa League, fiecare dintre ele si-a adjudecat victoria pe teren propriu, pot fi incercate ponturi pe biletul zilei azi mizand pe un rezultat pozitiv al gazdelor.

Ponturi pariuri Kairat Almaty – Alashkert – Lily84.

Kairat Almaty se descurca destul de bine pe teren propriu unde in cele doua tururi preliminare disputate sezonul actual in Champions League a reusit de fiecare data sa se impuna cu minim doua goluri marcate.

Armenii nu au castigat niciun joc in timp rgulamentar din cele 5 oficiale in care au evoluat pana acum, iar adversarele nu au fost chiar de speriat.

Mizez pe un succes al gazdelor, Keker Kiril si elevii sai au forta de a castiga intalnirea, evoleaza pe teren propriu, gazdele au un lot evaluat la peste 22 miioane euro, spre deosebire de oaspeti care nu trec de 6 milioane.

Pronostic Kairat Almaty – Alashkert: victorie Kairat Almaty & peste 1.5 goluri inscrise in meci cota 1.70