La casa de pariuri online Fortuna nu plătești taxe în 2021!

Atunci când joci la pariuri pe internet sfatul meu este să alegi o agenție de pariuri care nu percepe taxe. Una dintre variante în acest sens este Fortuna, o agentie online de TOP (click aici pentru a te înregistra pe www.fortuna.ro – bonus 500 RON)!

Fortuna taxe

Pe site-ul casei de pariuri scrie negru pe alb că nu existp nicio taxă percepută la depuneri sau la retrageri și avem toate motivele să-i credem. Ne este specificat un aspect, că pot exista diferențe între suma retrasă și cea ajunsă-n contul bancar, diferențe datorate comisionului de schimb valutar. Chiar dacă ai cont Fortuna în lei românești și cont bancar în aceeași monedă, agenția trimite banii către bancă în euro, banca face schimbul în lei și astfel se pierde o sumă mică de bani.

Am o veste bună pentru tine, dacă vrei să fii sigur că nu vei plăti vreo taxă la pariuri pe internet. Depune si retrage bani la Fortuna direct din agențiile stradale. În acest caz nu mai apare intermediarul, în speță banca, și nu se va mai plăti nicio taxă de schimb valutar.

Ține cont că pentru fiecare retragere îți va fi oprit impozitul pentru jocuri de noroc online. Acesta este de 1% din sumă, pentru retragerile de până la 66.750 RON.

Pe lângă lipsa taxei, depunerile și retragerile direct din agenții mai au un mare avantaj. Este vorba de limita minimă care poate fi depusă, respectiv retrasă. Astfel prin Fortuna Cashpoint poți să alimentezi contul cu doar 10 RON, sumă pe care poți, de altfel, s-o și retragi.

Vrei și tu 500 RON? Dă click AICI și deschide cont la Fortuna!

Leave a Comment: