Depunere minimă Fortuna – Cum depui bani

depunere fortuna

În acest articol mi-am propus să îți vorbesc despre cât valorează o depunere minimă Fortuna, cum depun bani în contul deschis aici și ce alte metode de plată ai la dispoziție.

1. Depunere minimă Fortuna

Am văzut că mulți pariori întreabă despre depunerile minime acceptate de această agenție. În tabelul de mai jos îți prezint depunerea minimă pentru fiecare metodă de plata, precum și comisionul și timpul de procesare a tranzacției:

 

Metodă

Comision

Timp procesare

Depunere minimă

Card bancar

0

instant

25 RON

Skrill/Neteller

0

instant

25 RON

Paysafecard

0

instant

25 RON

Cashpoint Fortuna

0

instant

10 RON

 

Personal nu prea tin cont de suma minima pe care o pot depune la o casa de pariuri online. Acest lucru se intampla deoarece in general fac o depunere mai mare o data si apoi cu un money management bun ajung foarte rar „la fundul sacului”. Sunt insa si pariori care prefera sa depuna de 5 ori cate 10 RON decat o data 50 RON.

 

Pentru a juca la Fortuna pariuri trebuie mai intai sa deschizi un cont. Dupa aceea intri in contul tau si vei vedea ca ai mai multe metode de depunere. Indiferent care din aceste modalitati vei alege vei putea depune cel putin 25 RON.

 

În schimb, la alimentarea contului direct in agentii, prin optiunea CashPoint, depunerea minimă este numai 10 lei!

Mergi cu cartea de identitate la orice agentie „de cartier” Fortuna, spune-i operatoarei username-ul avut la Fortuna online si astfel vei putea sa depui chiar si 10 RON.

 

Vezi cât este miza minimă la Fortuna pe un bilet!

 

Cel putin la prima depunere iti recomand insa sa depui ceva mai mult pentru a beneficia de tot bonusul Efortuna, care la momentul actualizarii acestui articol (9 decembrie 2022) este de pana la 500 RON.

 

Daca ai posibilitatea financiara (atentie, la pariuri nu trebuie sa joci banii avuti pentru alte plati importante) depune prima data o suma care sa-ti permita sa profiti la maxim de oferta de bun venit existenta la momentul in care ai deschis contul.

2. Cum depun bani la Fortuna Online

Pentru a depune bani la această agenție trebuie mai întâi să te loghezi în contul de jucător. Dacă n-ai cont, vezi aici un tutorial de deschidere cont Fortuna!

 

În partea dreaptă sus a paginii, lângă numele de utilizator vei găsi un buton „Depunere„. Dă click pe el și se va deschide o fereastră de formă:

 

depunere bani fortuna

 

În partea de sus vei putea vedea toate modalitățile de plată disponibile la www.efortuna, iar pentru a o alege pe cea potrivită trebuie doar să dai click pe imaginea respectivă.

2.1 Depunere bani de pe card la Fortuna

Depunerea cu cardul este cea mai folosită de către pariori. Mai jos îți arăt cum poți depune prin această metodă.

Mai întâi, apasă pe butonul „Depunere” așa cum ți-am arătat mai sus, iar apoi pe „Adaugă card„. Se va deschide o pagină ca-n imaginea de mai jos:

 

adaugare card bancar fortuna

 

Trebuie să introduci următoarele date ale cardului:

  • Numele titularului – să fie același ca numele folosit la înregistrarea pe site.
  • Numărul cardului – numărul de pe fața cardului bancar.
  • Luna și Anul expirării – le găsești tot pe fața cardului.

 

depunerea cu cardul la fortuna

 

Odată ce ai adăugat cardul pe efortuna.ro va trebui doar să-l selectezi din lista de metode de plată, să introduci suma dorită pentru depunere, codul de securitate (CVV) și asta este tot!

 

2.2 Depunerea prin Skrill/Neteller la Fortuna

Dacă vrei să folosești unul dintre cele două portofele electronice (Skrill sau Neteller) pentru a depune bani ai mai jos toate informațiile necesare.

 

Pentru depunerea cu Neteller va trebui să introduci suma dorită, utilizatorul Neteller și parola contului.

 

depunere neteller fortuna

 

Dacă vrei să depui cu Skrill atunci introduci suma dorită, apeși butonul „Depune” și vei fi redirecționat către pagina Skrill, acolo unde trebuie să te loghezi în cont și să confirmi tranzacția.

 

depunere skrill fortunadepunere prin skrill la fortuna

2.3 Depunerea cu Paysafecard la Fortuna

Efectuarea unei depuneri cu Paysafecard este la fel de simplă. Tot ce trebuie să faci este să selectezi această metodă de plată, să introduci suma dorită și să apeși butonul „Depune„. Se va deschide o nouă fereastră, unde trebuie să te loghezi în contul Paysafecard și să confirmi tranzacția. Asta este tot!

 

depunere paysafecard fortunadepunere prin paysafecard la fortuna

2.4 Depune fără card, prin Fortuna CashPoint

În cazul în care credeai că dacă nu deții un card bancar nu poți juca la pariuri online, atunci trebuie să-ți dau o veste bună: prin intermediul Fortuna CashPoint poți efectua depuneri fără card sau cont bancar și fără comision!

 

depunere prin fortuna cashpoint

 

Vezi unde găsești Agenții Fortuna în orașul tău!

 

Tot ceea ce trebuie să faci este să te deplasezi în cea mai apropiată agenție Fortuna, având la tine actul de identitate. Specifică operatorului numele tău de utilizator de pe site și suma pe care vrei s-o depui și asta este tot! Vei avea imediat banii în contul tău și ve putea începe să pariezi!