La Fortuna online depunerea minima este de doar 10 RON in 2022!

Personal nu prea tin cont de suma minima pe care o pot depune la o casa de pariuri online. Acest lucru se intampla deoarece in general fac o depunere mai mare o data si apoi cu un money management bun ajung foarte rar "la fundul sacului".

Ia bonus 500 LEI la depunere!

Oferta expiră în curând!

fortuna depunere minimă

De aceea nu ma intereseaza daca pot depune la o agentie 10 RON sau 50 RON. Insa sunt si pariori care prefera sa depuna de 5 ori cate 10 RON decat o data 50 RON si pentru acesti pariori ceea ce voi spune in continuare va fi interesant.

Pentru a juca pariuri la Fortuna trebuie mai intai sa deschizi un cont (da click aici pentru a inregistra). Dupa aceea intri in contul tau si vei vedea ca ai mai multe metode de depunere. Indiferent care din aceste modalitati vei alege vei putea depune cel putin 25 RON.

Insa in titlu iti spuneam ca poti pune in contul Fortuna si 10 RON, lucru perfect adevarat doar ca o astfel de suma o poti folosi la alimentarea contului doar daca depui direct in agentii prin optiunea CashPoint.

Mergi cu cartea de identitate la orice agentie „de cartier” Fortuna, spune-i operatoarei username-ul avut la Fortuna online si astfel vei putea sa depui chiar si 10 RON.

Cel putin la prima depunere iti recomand insa sa depui ceva mai mult pentru a beneficia de tot bonusul Efortuna, care la momentul actualizarii acestui articol (9 martie 2020) este de 100% din prima depunere pana la 500 RON.

Daca ai posibilitatea financiara (atentie, la pariuri nu trebuie sa joci banii avuti pentru alte plati importante) depune prima data o suma care sa-ti permita sa profiti la maxim de oferta de bun venit existenta la momentul in care ai deschis contul.

Click AICI și pariază la Fortuna!

Leave a Comment:

2 comments
Add Your Reply