La Fortuna online banii câștigați ajung la tine instant în 2021

Atunci când vine vorba de pariuri online marea majoritate dintre pariori consideră un mare handicap, față de pariuri offline, faptul că banii câștigați îi primesc într-o perioadă care poate ajunge și la 3 zile lucrătoare. De când au intrat pe piața online și case de pariuri care operează în agenții stradale din țara noastră acest lucru nu mai trebuie să reprezinte o problemă pentru pariori.

Mozzartbet, Get's Bet, Baumbet, Superbet, Stanleybet, Maxbet, Casa Pariurilor și Fortuna sunt casele de pariuri care oferă atât servicii online, cât și offline, în Romania.

Dintre toate îți recomand să dai click aici și să deschizi cont la Fortuna. Ai bonus 100% din prima depunere, până la 500 RON. Operatorul oferă prin funcția Cashpoint posibilitatea de a retrage banii din contul online direct din agențiile de cartier fortuna.

Dar s-o iau cu începutul!

Fortuna CashPoint

Depunere bani la Fortuna online direct din agențiile stradale

În cazul în care dorești să alimentezi contul la Fortuna din agențiile stradale trebuie să mergi la o astfel de agenție cu cartea de identitate și cu username-ul contului tău de pariuri pe internet. Îi spui operatorului că vrei să depui suma de x RON în contul y, îi dai pentru câteva zeci de secunde cartea de identitate și s-a rezolvat! Până ieși din agenție banii sunt deja în cont.

În plus vei putea depune la agenția de pariuri online chiar și infima sumă de 10 RON. Este un avantaj pentru cei care nu dispun de sume mai mari de bani, pentru că la Sportingbet, de exemplu, nu vei putea depozita în vreun fel mai puțin de 40 RON.

Retragere bani la Fortuna online direct din agențiile stradale

Să fiu sincer nu de puțini ori mi s-a întâmplat de-a lungul anilor să am nevoie urgent de o sumă de bani din contul de pariuri. O minivacanță neașteptată sau o problemă care implica necesitatea unei sume de bani mai mari decât cea pe care o aveam disponibilă mă făceau să intru-n banii avuți la casele de pariuri online. Problema era că dacă retrăgeam într-o anumită zi, banii intrau în contul bancar doar peste 2-3 zile, iar dacă făceam o retragere vineri se ducea tot weekend-ul și încă vreo 2 zile după aceea până mă puteam folosi de bani.

Cu Fortuna Cashpoint nu se mai întâmplă acest lucru! Dacă fac o retragere astăzi la ora 10:00 voi primi în câteva zeci de minute un cod de rezervare pe adresa de email asociată contului. Cu acel cod și cu cartea de identitate merg la o agenție stradală Fortuna și ridic banii. Tot acest proces va dura maxim 2-3 ore, iar față de 2-3 zile cât dura înainte este o mare diferență.

Atunci când alegi să retragi de la Fortuna din agențiile stradale va trebui să selectezi ca metodă de plată Cashpoint, să alegi agenția de unde vrei să ridici banii și să dai click pe Confirmare retragere. Suma minimă pe care o poți scoate din cont este de 10 RON.

Vrei și tu 500 RON? Dă click AICI și deschide cont la Fortuna!

Leave a Comment: