La Fortuna online poti paria minim 1 RON pe bilet in 2022!

La agentia de pariuri online Fortuna poti sa plasezi un pariu cu o miza de doar 1 RON.

Ia bonus 500 LEI la depunere!

Oferta expiră în curând!

O astfel de miza minima confera un avantaj in mod principal celor care joaca bilete la pariuri cu cote foarte mari, dar si celor care vor sa parieze doar de dragul de a paria, fara sa faca un scop din castigarea banilor. Da, pare greu de crezut, dar exista si astfel de persoane.

fortuna miză minimă

La o alta casa de pariuri online licentiata in Romania – Circus – miza minima per pariu era la momentul scrierii articolului (poate intre timp s-a mai modificat ceva) de 5 RON. De acesti bani la Fortuna poti juca 5 bilete.

Multora le va parea greu de crezut ca ar putea exista pariori care sa joace doar 1 RON pe bilet, dar vedem zi de zi la agentiile stradale pariori care joaca 10 bilete cu miza de 1 RON fiecare in loc sa faca un bilet ca lumea cu miza de 10 RON.

Acestia cu siguranta daca vor alege sa parieze online vor juca120 de bilete cu 1 RON miza decat 2 bilete de 5 RON precum o pot face la Circus.

De asemenea, o miza atat de mica ii poate aduce pe pariori din offline la pariuri sportive online.

Daca n-ai jucat niciodata la pariuri pe internet deschizi AICI cont la Fortuna, mergi la sediul offline al unei case si depui chiar si 10 RON si te apuci de jucat cu mize minime.

Astfel testezi, vezi daca esti multumit de noua experienta, si daca totul decurge normal dupa aceea poti depune si o suma mai mare de bani ca sa joci mize mai mari.

Daca la aceasta miza minima mai mica de 1 RON adaugam si alte facilitati, precum inchiderea pariului, bonus pentru bilete cu multe meciuri etc ajungem la concluzia ca Fortuna este agentia ideala pentru un parior incepator si isi merita locul in top case de pariuri online!

Vrei si tu 500 LEI? Da click AICI si deschide cont la Fortuna!

Leave a Comment: